Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję!Witam, ja już po wszystkim urodziłam w 35 tyg. Nagle w nocy odeszły wody i zaczęła się akcja. Dziewczynki ważyły 2000 i 2040g. Niby wszystko ok ale są pod monitorem ponieważ zdarza im się łapanie bezdechów
Beatak6 gratulacje, duzo zdrowka maluszkom i tobie!!!
Jak bedziesz miala troszke czasu i sily wyslij nam zdjecie twoich pociech.
Jaka byla szacunkowa waga twoich dziewczynek i czy zgodzila sie z waga urodzeniowa?
Zadaje moze glupie pytania w tym momencie ale u mnie gin ostatnio stwierdzil ze jedna ma 2800 druga 2440 a znajimi, ktorzy mnie odwiedzaja twierdza ze mam maly brzuszek jak nawet na koncowke ciazy pojedynczej i szczerze martwie sie czy dziewczyny sa zdrowe i czy chiciaz po 2 kg maja.
U mni na liczniku 36 tydzien + 4, sama czuje sie fatalnie bo lapia mbie zadyszki tak ze ciezko pare krokow z pokoju do kuchni zrobic i oczywiscie skurcze z ktorymi walcze od 20 tygodnia ale sa juz dluzsze i bardziej bolesne, no i wzdecia i biegunki.
W czwartek cesarka planowa oby dotrwac bo ma mi ja robic ordynator, do ktorego mam wielkie zayfanie.
Aitka u Ciebie z tygodniami ciazy tez nie zle wkroczylas w 34 tydzien dacie z maluchami rade jeszcze odrobine w trojpaku.
Pozdrawiam rowniez pozostale dziewczyny moge smialo powiedziec ze to forum przynosi szczescie dlatego wszystkim wam uda sie dotrwac do wymarzonego terminu.