Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, czuję się dobrze, najgorszy pierwszy tydzień po porodzie - byłam zmęczona, nerwowa, krocze okrutnie bolało i ogólnie słabo. Teraz jest lepiej choć nocki niestety mam nieprzespane. Uczymy się przystawiac do piersi jednocześnie i różnie nam to wychodzi.@jagojasko ogromne gratulacje!!! I to sn- wow super! Jak się czujesz? Maluszki śliczne i jakie duże!!!
SamoistnieJagojasko chciałam dopytać czy Twoja akcja porodowa zaczęła się samoistnie czy została wywołana?
Samoistnieo 2.45 pękł pęcherz, odeszły wody ale nie było akcji skurczowej. W szpitalu zaczęły się skurcze, powoli dochodziło do 5cm i nagle w pół godziny miałam pełne rozwarcie...
Wstępnie miało być cc, ale nikt się nie spodziewał tak szybkiej akcji i już było za późno...
Cieszę się, bo myślę że po cc byłoby mi zdecydowanie trudniej dojść do siebie. Mam w domu jeszcze Synka niespełna dwuletniego i po powrocie do domu mogłam wszystko ogarnąć.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Samoistnieo 2.45 pękł pęcherz, odeszły wody ale nie było akcji skurczowej. W szpitalu zaczęły się skurcze, powoli dochodziło do 5cm i nagle w pół godziny miałam pełne rozwarcie...
Wstępnie miało być cc, ale nikt się nie spodziewał tak szybkiej akcji i już było za późno...
Cieszę się, bo myślę że po cc byłoby mi zdecydowanie trudniej dojść do siebie. Mam w domu jeszcze Synka niespełna dwuletniego i po powrocie do domu mogłam wszystko ogarnąć.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom