Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natalia waga dziewczyn już niezla[emoji16] bądź dobrej myśli. Napewno wszystko bedzie dobrze. wizytę miałam w środę a kolejna na patologii mam już 27.06 za to w pon mam glukoze[emoji52]i 22.06 wizytę u ginekologa.a między czasie mam jeszcze wizytę u endokrynologa i kardiologia.,.echhh. dziś też byłam na badaniach do endokrynolg. A najgorsze jest to że za niedługo nie wejdę za kierownicę bo mam krótkie nogi i nie dostanę do pedal...buuu[emoji52]Oliwe dziękuję
Juz jestem po. Ale sama nie wiem jakie mam odczucia po...
No więc ciśnienie na granicy normy. Teraz tylko czekam aż skoczy powyżej 135![]()
Mam wysypke która najprawdopodobniej jest uczuleniem a teraz uwaga... na komórki plodu.... czyli zwyczajnie na moje dzieci. Dlatego tym bardziej boje się reakcji mojego organizmu z każdym dniem.
Lekarz wysłał mnie do poradni patologii ciąży ale ja już nie chce jeździć 80 kmno cóż mus to mus... waga 11 kg na plus o zgrozo...
Z pozytywów to moje dziewczynki mają już po 1.2kg mają się dobrze. Ostatnio leżały glowkowo a teraz obie miednicowo i jedna trochę jeszcze ze skosa. Wiec wierca się nieźle.
Szyjka długa 4.4 cm wiec jest super. O to się bałam bardzo przez ostatnie bóle. Ale to podobno normalne.
No więc tyle u nas kolejna wizyta 4.07
Źle się czuje dziś głowa boli... mąż denerwuje... ogólnie to kiepski dzień .
Ale przyszłam wyzalilam się i sobie pójdęodpoczywać a co
![]()

No mnie naprawdę rośnie szybko bo już ociera kierownicą o brzuch a to jest męczące.Kapinka to faktycznie dużo wizyt i to uciążliwe ale lepiej o jedną za dużo niż za mało.
Glukoza juz do picia? Który masz tydzień?
Wiem że bez auta jak bez ręki. Ale Kapinka nie różnie ten brzuszek aż tak szybko... napewno jeszcze trochę pojeździsz. Mi już ciężki ale dlatego że mam jakąś słaba koncentrację i zwyczajnie dusza mnie te moje panny... mąż musi wozić koniec kropkaoczywiście wiem jak to jest bo mój wyjeżdża np na 3 tyg.
Ale kobiety musimy dać radę... I damy... widziałam kobietę z trojaczkami to jest już hard core![]()

chyba każe juz je złożyć jak przyjdą.