Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po wizycie. Wyniki ok. Szyjka ok. I dziewczyny równo rosną. Mam się oszczędzać i rosnąć tzn. dziewczyny. Kolejna wizyta za 3 tygodnie, a ja pewnie po tygodniu będę fiksować. Mam zrobić 3 prenatalne ale podobno płatne. Robiła któraś z Was na NFZ? Niby dostałam skierowanie ale lekarz pesymistycznie powiedział, że raczej będę musiała zapłacić.
Pamiętam jak dziś jak wróciłam ze szpitala.. brak sił.. wychudlam strasznie bo było okropne jedzenie (oczywiście już teraz i apetyt i niestety tłuszczyk wracaMalinowa 92 a powiesz jeszcze jak Ty się w tym wszystkim czujesz, jak sobie radzisz?
Jakie cudeńkaSynio <3
![]()
Cora <3
![]()
Pamiętam jak dziś jak wróciłam ze szpitala.. brak sił.. wychudlam strasznie bo było okropne jedzenie (oczywiście już teraz i apetyt i niestety tłuszczyk wraca) poszłam wziąść kąpiel i ryczalam jak głupia jak bobr w wannie.. pewnie emocje opadły, hormony może myśli jak sobie poradzę? :/ no ale z dnia na dzień daje rade
najgorsze wstawanie w nocy karmić.. najpierw przebieram i kamie jedno później drugie zanim położę głowę do podusi to już kolejne karmienie.
Najgorzej mi patrzeć jak takie maleństwa płaczą bo brzuszek boli albo np. Na tej wizycie u okulisty.. masakra co oni tam robią. No nic. Całe szczęście mam swoją ukochana mamę i mogę je na chwile zostawić i np jechać na zakupy spozywcze albo załatwić coś.
Musze sobie radzić dla nich![]()
A jak się czuje ?? Nie raz mam ochotę płakać jak one cały dzień i noc dokazuja .. mam ochotę wyjść wyryczec się i wrócić , ale jak mam taką ochotę to one akurat potrzebują mojej uwagi .
Ale kocham je. I szczerze ? W ciąży myślałam że będzie o wiele gorzej niż jest .strach przed nieznanym