Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To podobnie jak ja, ale lekarz powiedział mi żebym się tym nie martwiła, bo może tylko tak mi się wydaje lub są ułożone w taki sposób że czuje je po jednej stronie. Zwłaszcza że na tym etapie dzieci jeszcze podobno często zmieniają położenie.Ja zaczęłam 17 tydzień brzuch mam taki, że pępek płaski mi się robiBrzuch rośnie w oczach.
A ja mam inny problem czuję ruchy dziecka tylko z lewej strony a z prawej nicJak bym miała jedno dziecko.
Ej ja to samo mam ostatnio,z lewej strony tylko dosłownie,ja co prawda 21 tydzień ale pępek tez płaski się robi już i brzuszek rośnie coraz szybciej,zdrówkaJa zaczęłam 17 tydzień brzuch mam taki, że pępek płaski mi się robiBrzuch rośnie w oczach.
A ja mam inny problem czuję ruchy dziecka tylko z lewej strony a z prawej nicJak bym miała jedno dziecko.
Gratulacje,i powodzenia@Marti92 u mnie pogoda zmienia sie jak w kalejdoskopie a to wiaze sie ze zmianami cisnienia. Przez to od 3 tygodni mecza mnie bole glowy i migreny, wolalabm sie topic w polskich upalach. Przynajmniej glowa by nie bolala.
Za 1,5 tygodnia USG (to bedzie 13tc+4), czekam jak na szpilkach. Chce miec je juz za soba, zebym mogla ze spokojna dusza wejsc w 2 trymestr [emoji173]️[emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom