Paraplu
Fanka BB :)
Gratulacje[emoji7] [emoji9] Imiona już macie?[emoji5]
Nieeee [emoji33] ale mamy czas
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje[emoji7] [emoji9] Imiona już macie?[emoji5]
Najgorzej jest jak przyjadę bliscy. Tak się na nich czeka a czas potem szybko mija. Ale bardzo się staram myśleć pozytywnie bo wiem, że dziewczyny wszystko mój stres odczuwają [emoji5]Kapinka widzę że Ty dziś w lepszym nastroju, cieszę się i trzymam kciuki
Zwłaszcza że obie jesteśmy w bardzo podobnych sytuacjach życiowych![]()
WitajWitajcie dziewczyny. Jestem tu nowa ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
Jestem aktualnie w 29tc -2o2k w brzuszku mieszkają siostrzyczka i brat.... Weszłam tutaj przez przypadek i szczerze powiem że liczę na Wasze wsparcie. Od poniedziałku leżę na oddziale patologii ciąży... Początkowo wg planu dzisiaj miałam stąd wyjść po profilaktycznej sterydoterapii, jednak po badaniu okazało się że nie chcą mnie wypuścić, że względu na problemy z szyjką. Jestem załamana. Ryczę jak bóbr od rana. Przyjechałam tutaj pełna siły do przenoszenia gór i tak mnie urządzili że leżę plackiem. Dopiero jutro po południu mój lekarz prowadzący ma dyżur, mam nadzieję, że dowiem się od niego co można zrobić żeby w tym zapyziałym szpitalu nie leżeć ale we własnym łóżku w domu. Wiadomo te Bąble w brzuszku są najważniejsze... Co im się tak spieszy na ten świat, zwariowały te moje dzieci.
A ja dzis tez jakos kiepsko chyba ta pogoda, u nas caly dzien pada dzisiaj. Ja w poniedziałek ide do lekarza wiec zobacze moje skarby [emoji173] A Ty odpoczywaj i duzo lez jak niezadobrze sie czujesz.Hej dziewczyny. Jak dziś samopoczucie? Ja siedzę i wcinam frytki. Ostatnio tak mnie brzuch ciągnie i jest taki napiety :/ wizytę u położnej za tydz ponad dopiero a usg to pod koniec września, długi czas oczekiwania żeby zobaczyć moje dziewczynki,chyba pojde międzyczasie do ginekologa jakiegoś.
@Kapinka współczuje leżenia w szpitalu,oby wszystko było dobrze,nie stresuj się,dzidzie odczuwają wszystko i dlatego powinnismy sie starać dla nich jak najmniej denerwować itd.