Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieA nie planują Ci założyć tego pesera czy jak to tam się zwie?
Ja mam wizytę u ginekolog w poniedziałek po południu w końcu wiec się dowiem co i jak,bo tej położnej to już mam dość i jej mam ochotę ta filiżankę na głowie rozbić.
Dzięki dziewczyny @Necia0 staram się odpoczywać , tak leżę od rana i nie mogę już@Shamel a co do magnezu to właśnie wiem i jej mówię czy mogę brać na to,ja biorę z witaminami i mi położna powiedziała,ze nie mam nie brać.
I jak tu się nie stresować![]()
Kochana gratulacje ogromne[emoji7] [emoji7] Teraz odpoczywaj sobie, bo potem bedzie zajecie[emoji4] A długo zostaniecie w szpitalu?Ja juz po. Dziewczyny waza obie po 2360 g a dlugosc jedna 46 i 48. Wczoraj po cesarce dostalam je na moment aby dac im buziaczka i zabrali. Potem jak byl mąż to dostalam na sale na jakąś godz. I od tej pory nie widzialam z drugiej strony to nie mam sily na nic.
Wielkie gratulacjeJa juz po. Dziewczyny waza obie po 2360 g a dlugosc jedna 46 i 48. Wczoraj po cesarce dostalam je na moment aby dac im buziaczka i zabrali. Potem jak byl mąż to dostalam na sale na jakąś godz. I od tej pory nie widzialam z drugiej strony to nie mam sily na nic.
Ja juz po. Dziewczyny waza obie po 2360 g a dlugosc jedna 46 i 48. Wczoraj po cesarce dostalam je na moment aby dac im buziaczka i zabrali. Potem jak byl mąż to dostalam na sale na jakąś godz. I od tej pory nie widzialam z drugiej strony to nie mam sily na nic.
Oliwe gratulacje! Będziesz miała czas dla dziewczyn. Teraz odpoczywaj i nabierają sił. Ą w jakim stanie dziewczyny?i jak się Ty czujesz? Ja odliczam dni a boję się ogromnie....gratuluje jeszcze Raz!Ja juz po. Dziewczyny waza obie po 2360 g a dlugosc jedna 46 i 48. Wczoraj po cesarce dostalam je na moment aby dac im buziaczka i zabrali. Potem jak byl mąż to dostalam na sale na jakąś godz. I od tej pory nie widzialam z drugiej strony to nie mam sily na nic.
Wspaniałe, gratulujęJa juz po. Dziewczyny waza obie po 2360 g a dlugosc jedna 46 i 48. Wczoraj po cesarce dostalam je na moment aby dac im buziaczka i zabrali. Potem jak byl mąż to dostalam na sale na jakąś godz. I od tej pory nie widzialam z drugiej strony to nie mam sily na nic.