Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupilam uzywane bodajrze 36 wogole jestem na grupie blizniaczej na fb i kupilam. Kilka fajnych. Ubranek
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Oj okropnie,współczuje. A co to,ze aż musiałaś mieć żelazo w kroplowce podawane ?Hej dziewczyny.
Ja przezylam horror z podawaniem zelaza w szpitalu. Pomimo prosby i swiadomosci, ze powinnam byc pod obserwacja w pierwszych minutach podawania zelaza, pielegniarka wyszla... wtedy sie zaczelo. Dostalam tak potwornego bolu nerek jakiego w zyciu nie doswiadczylam. Bol porodowy przy tym to pikus. Wrzeszczalam na caly szpital, kolezanki z pokoju wszczely alarm. Lekarze kompletnie nie wiedzieli co sie dzieje, zaczelam sie dusic, myslalam ze to moj koniec...
zmienili kroplowke na przeciwbolowa. Po kilku minutach mojego wrzasku przeslo.
Teraz dochodze do siebie psychicznie i jutro pewnie mnie wypisza.

O cholera, aż mi ciarki przeszły, jak to przeczytałam.. dobrze, że dziewczyny z pokoju wszczęły alarm, bo w naszych szpitalach to nie wiadomo kiedy sami z siebie by do Ciebie przyszli:/ to jednak nie zostajesz w szpitalu do cesarki? Wczesniej chyba coś pisałaś o rozwarciu, nie zwiększa się?Hej dziewczyny.
Ja przezylam horror z podawaniem zelaza w szpitalu. Pomimo prosby i swiadomosci, ze powinnam byc pod obserwacja w pierwszych minutach podawania zelaza, pielegniarka wyszla... wtedy sie zaczelo. Dostalam tak potwornego bolu nerek jakiego w zyciu nie doswiadczylam. Bol porodowy przy tym to pikus. Wrzeszczalam na caly szpital, kolezanki z pokoju wszczely alarm. Lekarze kompletnie nie wiedzieli co sie dzieje, zaczelam sie dusic, myslalam ze to moj koniec...
zmienili kroplowke na przeciwbolowa. Po kilku minutach mojego wrzasku przeslo.
Teraz dochodze do siebie psychicznie i jutro pewnie mnie wypisza.