Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę no spe dwa razy dziennie. Tak mi zlecili w szpitalu, ale też mam trochę obawy... Ale z drugiej strony gdyby nie no spa i magnez już bym pewnie w szpitalu leżała. Już się nie mogę doczekać wizyty. Zeby doktor sprawdziła co i jak. Jakieś mam dziwne przeczucie, że to już niedługo i stresuje mnie to.Dziewczyny nie boicie się brać tyle tej nospy?
Ja wiem że czasem lepiej wziąć ale nospa też ma swoje skutki uboczne. Przy częstym zarzywaniu może prowadzić do osłabienia napięcia mięśniowego u dzidziusia/dziudziusiow. :-(
Tak naprawdę nie ma żadnych badań potwierdzających to. To jest tylko wynik obserwacji, a brak napięcia pojawia się też u dzieci, których matki nospy nie brały. Tez się o to martwię, ale w niektórych sytuacjach trzeba wybierać mniejsze zlo- większym zagrożeniem dla dzieci jest jednak poród w 32 tyg..Dziewczyny nie boicie się brać tyle tej nospy?
Ja wiem że czasem lepiej wziąć ale nospa też ma swoje skutki uboczne. Przy częstym zarzywaniu może prowadzić do osłabienia napięcia mięśniowego u dzidziusia/dziudziusiow. :-(
Tak naprawdę nie ma żadnych badań potwierdzających to. To jest tylko wynik obserwacji, a brak napięcia pojawia się też u dzieci, których matki nospy nie brały. Tez się o to martwię, ale w niektórych sytuacjach trzeba wybierać mniejsze zlo- większym zagrożeniem dla dzieci jest jednak poród w 32 tyg..