Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze nie dobrze, no ale jak będzie trzeba iść do szpitala to się nie ma nad czym zastanawiać, tam Ci pomogą i wyniki się poprawią. Nie możesz się stresować.dziewczyny, a u mnie tragiczne znowu wyniki moczu, ból nerki wczoraj i czekam na wiadomość od lekarki...ale źle to wyglądajestem przerażona
mam białko w moczy ponad norme, leukocyty kryją pole widzenia, śladowe ketony, erytrocyty (czyli krew) wykryto... jak mnie znowu do szpitala wyśle bede chyba wyć cały dzień
@ariska trzymam kciuki za Ciebie dzisiajsuper ze juz bedziecie razem
Cesarka odwolana, pediatrzy sie boja o oddech to by to byly wczesniaki i zalecaja poczekac. Bedzie w przyszlym tygodniu chyba ze cos sie ruszy wczesniej to w kazdej chwili bo dzis na ktg lekkie skurcze sie pisaly<br /><br />Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz zamiast trzymać kciuki za poród trzymamy, żeby dzieci jeszcze w brzuszku grzecznie posiedziały i się ładnie rozwinęłyCesarka odwolana, pediatrzy sie boja o oddech to by to byly wczesniaki i zalecaja poczekac. Bedzie w przyszlym tygodniu chyba ze cos sie ruszy wczesniej to w kazdej chwili bo dzis na ktg lekkie skurcze sie pisaly<br /><br />Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze nie dobrze, no ale jak będzie trzeba iść do szpitala to się nie ma nad czym zastanawiać, tam Ci pomogą i wyniki się poprawią. Nie możesz się stresować.
Shamel współczuję Ci bardzo i bólu, i stresu :/ może pójdziesz do szpitala na tydzień, dwa, wyleczą wszystko i wrócisz do domu. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało się poprawić wyniki.dziewczyny, a u mnie tragiczne znowu wyniki moczu, ból nerki wczoraj i czekam na wiadomość od lekarki...ale źle to wyglądajestem przerażona
mam białko w moczy ponad norme, leukocyty kryją pole widzenia, śladowe ketony, erytrocyty (czyli krew) wykryto... jak mnie znowu do szpitala wyśle bede chyba wyć cały dzień
@ariska trzymam kciuki za Ciebie dzisiajsuper ze juz bedziecie razem