Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oj zleci jak z bicza zobaczysz... mi toosttani tydzien leci tak szybciutko ze oj):-):-)
tak wszystko naszykowane gotowe wlasnie skonczylismy skladac i ubierac lozeczko)):-)wyglada cudnie tylko ze w rozu mam nadzieje ze moj synus sie nie obrazi
a co do wozka to mamy implast spidera) tez nie moglismy sie zdecydowac ale w koncu doszlo i czeka na nas w magazynie
no najgorsze sa te dlugie skurcze trwajace ponad 5 min to juz sa te bolace nieprzyjemne i takie ciagnace brzuch
dziewczynki zalaczam moje ubrane lozeczko):-)Zobacz załącznik 276552Zobacz załącznik 276553Zobacz załącznik 276554Zobacz załącznik 276555
czesc dziewczynki!
ja od wczoraj mam moich chlopaczkow w domu, pierwsza noc juz za nami oczywiscie nie przespana ale jest super) jestem taka szcesliwa, chlopaczki sa przekochane
karmie ich butelka ale moim pokarmem bo nie chca za bardzo z cyca jesc, troszke ich to meczy i szybko usypiaja. generalnie troche pracy jest nie bede ukrywac ale kurde nie zameinilabym sie z zadna pojedyncza mama
dziewczynki trzymam kciuki za wasze brzuszki i maluszki!

Witamy wszystkie nowe trójpakowe Mamy!i gratulacje w wersji stereo.
Kasiona!to świetnie ze chłopcy juz w domufajnie, że takie same pozytywne wrazenia
nawet nie wiesz jak miło to czytac.
czekamy na ciag dalszy relacji i fotki.
mi zaczął siadac dzis kręgosłup,jutro leże i kwicze
słyszałam,że remedium ,to siad turecki pod sciana z prostymi pleckami,próbowałam i działa
no i wklejam foto wózka,mam nadzieje że sie nikt nie obrazi że tutaj...
![]()