Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już mam praktycznie wszystko wyprane. Teraz prasować i do szafy układać. Kombinezony i ubranka 50 już kupiłam z olx. Nosidełka mam. Łóżeczko to na początek jedno, które jest po synach, a wózek kupimy jak już maluchy będą w domuNajgorzej jak święta w szpitalu. Ja juz pi woli szykuję wyprawkę. Ale slabo mi to idzie. Nie mogę na nic zdecydować się.
Tylko ciuszki, które dostalam po trochu piorę.

Oj nie wiem czy tej torby też nie powinnas wczesniej naszykowacJa już mam praktycznie wszystko wyprane. Teraz prasować i do szafy układać. Kombinezony i ubranka 50 już kupiłam z olx. Nosidełka mam. Łóżeczko to na początek jedno, które jest po synach, a wózek kupimy jak już maluchy będą w domu
Póki mam siły to się biorę za to, bo wiadomo czym większy brzuch tym gorzej i lepiej więcej odpoczywać. A jeszcze przed świętami to prezenty to sprzątać, gotować itp. a tak będę już miała wszystko gotowe. Tylko torbę spakować w styczniu![]()

Jakieś wielkoludy będę miała ?

mam nadzieję, że ten czas zleci szybko i nudno...
U mnie maluchy do 20tyg dosyć równo rosły i wg daty okresu. A teraz jak każde moje dzieciątko trochę mniejszeWidzę, że mało która z Was ma suwaczek... Dziwne, że moje dzieci w 12 tc miały 8,5 i 10 cm a według suwaczka dziecko w w prawie 14 tc ma dopiero ok. 6,5 cm....Jakieś wielkoludy będę miała ?
Macie tu jakąś listę, kto kiedy się rozpakowuje?
U mnie do pakowania torby jeszcze duuużo czasumam nadzieję, że ten czas zleci szybko i nudno...
![]()

a korzystam praktycznie tylko przez telefon to nawet mi się nie wyświetlają