No jak widać co szpital to inne zasady.Na dzień dzisiejszy przy przyjęciu w moim szpitalu testu nie robią, ale co będzie za dwa tygodnie to sami nie wiedzą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jak widać co szpital to inne zasady.Na dzień dzisiejszy przy przyjęciu w moim szpitalu testu nie robią, ale co będzie za dwa tygodnie to sami nie wiedzą.
Trzymamy kciukiOstatecznie będę miała CC w najbliższą niedzielę 8.11 (38t+2d) w szpitalu na Polnej (jedyny szpital w Poznaniu, który przyjmuje z cukrzyca ciazowa na insulinie). Proszę o trzymanie kciuków :-)
Mam być rano na 7 na czczo.Trzymamy kciuki
Przyjęcie do szpitala masz dzisiaj?
Hej, i jak tam wszystko w porządku?Mam być rano na 7 na czczo.
Odezwij się do nas bo my tu się zamartwiamyMam być rano na 7 na czczo.
Jest taka poduszka twinny Liu ja potem odkładam je i odbijałam po kolei. Jadły w tym samym czasie ze spaniem różnie ale w nocy raczej razemHej, mam pytanko zastanawiałyście się nad powrotem do domu z dziećmi i nad ich synchronizacją? Czy macie zamiar od razu je synchronizować czy w ogóle nie?
Podobno synchronizacja jest dobra, bo jak śpią, jedzą i bawią się w tym samym czasie to ma się też czas dla siebie, ale w moim przypadku mąż będzie ze mną do końca roku i jeżeli będę karmić piersią to będzie mi pomagał w przystawianiu lub tez w dokarmianiu butelką, i jak już się zsynchronizują, choć to tez nie jest takie latwe to co ja potem zrobie sama?Jedna do cyca, a drugi jak to zrobić a potem jak odbić, jak ten drugi jeszcze szamie. Im bliżej porodu tym większe przerażenie mnie ogarnia.
Ja nad tym rozmyślałam i stwierdziłam, że wszystko wyjdzie samo jak dziewczynki będą już z nami. Tak jak piszesz jak będziesz miała męża do pomocy to ogarniesz a co później? Samemu to raczej mało realne. Ja mam nawet poduszkę twiny lu do karmienia bliźniąt ale coś mi się zdaje, że z niej nie skorzystam. Napewno będę chciała, żeby na początku spały razem w łóżeczku a łóżeczko postawie blisko łóżkaHej, mam pytanko zastanawiałyście się nad powrotem do domu z dziećmi i nad ich synchronizacją? Czy macie zamiar od razu je synchronizować czy w ogóle nie?
Podobno synchronizacja jest dobra, bo jak śpią, jedzą i bawią się w tym samym czasie to ma się też czas dla siebie, ale w moim przypadku mąż będzie ze mną do końca roku i jeżeli będę karmić piersią to będzie mi pomagał w przystawianiu lub tez w dokarmianiu butelką, i jak już się zsynchronizują, choć to tez nie jest takie latwe to co ja potem zrobie sama?Jedna do cyca, a drugi jak to zrobić a potem jak odbić, jak ten drugi jeszcze szamie. Im bliżej porodu tym większe przerażenie mnie ogarnia.