Gemini81
Fanka BB :)
kobitki napiszcie mi jak to jest z tym rozdkladaniem tego duo-drivera da sie to spokojnie i szybko zrobic na zewnatrz???????
Za pierwszym razem to jest masakra, ale jak nabierzesz wprawy, to już lekko idzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kobitki napiszcie mi jak to jest z tym rozdkladaniem tego duo-drivera da sie to spokojnie i szybko zrobic na zewnatrz???????

Na Jane też się zastanawiam;-)znalazłam taki, kytóry jak dla mnie jest idealnym rozwiązaniem, nie wiem czy istnieją nowe pewnie tak, ale tu jest używany
http://www.allegro.pl/item761733807_jane_twintwo_matrix_wozek_blizniaczy_folia.html
pozdrawiam wszystkich martwiących, chorujących zdrówka

No to wszystkiego najlepszego trzydziestolatko:-) ale ten spadek formy to chyba nie z powodu trzydziestkiDawno nie zaglądałam bo najpierw przygotownaia do mojej 30-tki, a póxniej spadek formy psychicznej;-) na szczęscie juz wyszłam na prostą.
No i na 90% pani doktor widziala 2 siusiaki. Na połówkowym się okaże.
Anulka- napisz mi prosze dlaczego lekarz sugerujac sie tym, ze masz jedne łozysko chce rozwiązać Ci ciąze w 36 tygodniu?? Ja tez mam ciąże jednokosmówkową, ale mi narazie nic nie mówił na ten temat.

Maborka fajnie ze wracasz do zdrowka powoli;-) Ja nie pracuje praktycznie od 3 miesiaca ciazy..Lekarz jak stwierdzil ze jest to ciaza blizniacza powiedzial, ze w ciazy blizniaczej nie powinno sie wogole pracowac, zeby isc na zwolnienie platne 100% i sie niczym nie przejmowac, najwazniejszy dla nas jest spokoj!!!Maborka nie mozesz sie zamartwiac. Bedzie dobrze. Im Ty bedziesz spokojniejsza tym maluszki spokojnie beda sobie siedziec i czekac na swoj czas;-)Powoli wracam do zdrowia. Jednak dziś jestem spanikowana...
Powrót do pracy wywołuje u mnie strach. Powiedzcie mi, czy wciąż pracujecie? Kiedy zdecydowałyście się na zwolnienie z uwagi na ciążę bliźniaczą?
jestem ciakawa jak ich rozrozniasz?..czy oni juz sa tak duzi ze kazde jest po swojej stronie? bo moje czuje ze fruwaja gdzie sie da..Noo gratuluje synusiów maborka!!!!:-):-):-):-) SUPER!!!:-)Dziś USG było.:-):-):-):-):-):-):-):-)
CHŁOPACZKI!!
Szyjka 31mm, w ciążach bliźniaczych dolna granica to 25mm. Sytuacja zadowolenia to ponoć 40mm. Dostałam nakaz zwolnienia tempa.
Powoli rezygnuję z części obowiązków, za dwa tygodnie pewnie mój lekarz prowadzący wyśle mnie na zwolnienie.
Ja w 20tyg na polowkowym mialam szyjke 49mm, zobaczymy teraz..

Hej laski wiec ja znowu w szpitalu, najadalm sie strachu bo tydzien temu w poniedzialek bylam na USG i u Łukaszka lekarz zauwazyl asymetrie komor bocznych mozgu. A potem w srode na wizycie u mojego juz doktora gin wysluchal tez u tego samego babla arytmie, jakies dodatkowe skurcze w serduszku i dal mi skierowanie do szpitala. Od wczoraj leze i dzisiaj mialam juz zrobione Echo serca i dokaldne USG w zakladzie wad wrodzonych i na szczescie wszytsko jest OK, kamien z serca, bo sie tyle strachu najdalam.
Wg dzisijszego USG
ważne, że just jest dobrze, a osoby, które chcą mnie denerwowac i w dupie mają mój stan- niech spadają na drzewo i olewam ich sikiem prostym;-)
Lepiej w tę stronę myśleć, nie?"
I bardzo dobrze Ewka robisz! Ludzie sa dziwni, nie rozumieja ze nie mozna nam sie denerwowac i potrafia byc nie mili..ale to pewnie zazdrosc ze nas tyle szczescia spotkalo:-)Anulka dzięki za życzonka. Spadek psychiczny spowodowany raczej zachowaniem jednej osoby i tak jak sie rozkleiłam jednego dnia, to minęło dopiero po 4ważne, że just jest dobrze, a osoby, które chcą mnie denerwowac i w dupie mają mój stan- niech spadają na drzewo i olewam ich sikiem prostym;-)
No własnie bradzo duzo nas tu jednokosmówkowych. Trzeba liczyć i wierzyć w to, że będzie wszystko dobrze, a maluchy urosną. To w sumie jakby kończyli ciążę jednokosmówkową w 36 tyg to jestem na półmetku;-)
Ja dziś umeiram na ból głowy- chyba ide sobie kawkę zapodać.
Wkurzam się bo już jedne jeansy ciązowe sa mi małe. Uciskaja mi podbrzusze, oj chyba na jakies zakupy musze wyskoczyc. Dziś się ważyłam +7kg![]()