Olis jak tam malutka rusza sie? Ja zmierzylam sie wlasnie w pasie i.... 123cm !!! A mysle ze mnie lekarz moze chciec wyslac do szpitala bo jakies takie mam przeczucie
w sumie wole juz chyba w tym szpitalu przynajmniej nie przegapie momentu jakby cos sie dziac zaczelo
tam ktg robia opieka jest no i jak cos wyznacza moze kiedy mnie potna. Zreszta wszystko okaze sie na wizycie. Nie moge sie juz doczekac
chce wiedziec co mnie czeka a nie taka niepewnosc.
Lenna ja wszystkie ciuszki sama wyprasowalam w ten upal najwiekszy co byl na siedzaco wlasnie. Nikt nie raczyl mi pomoc, a ja oczywiscie nakupowalam tyle tych ciuszkow ze chyba z 10 pran w sumie zrobilam. Pewnie niektorych nawet nie ubiore maluchom
. Ale i tak najlepsza jest tesciowa, ktora caly czas mowi ze ma ciuszki od kolezanki od 2 mieiecy chyba...tylko jakos do tej pory nie dala ich. ciekawe kiedy ja je otrzymam jak maluchy beda mialy pol roku moze. To bym sie naczekala bo mowila zeby nie kupowac hehe.
Lenna ja wszystkie ciuszki sama wyprasowalam w ten upal najwiekszy co byl na siedzaco wlasnie. Nikt nie raczyl mi pomoc, a ja oczywiscie nakupowalam tyle tych ciuszkow ze chyba z 10 pran w sumie zrobilam. Pewnie niektorych nawet nie ubiore maluchom
Nie widziałąm ich bo wogóle nie widzę co się pod pępkiem dzieje. Dopiero jak mi się bluzka podwinęła przed lustrem to je zauważyłam. A taki miałam ładny brzuszek.