reklama

Ciąża bliźniacza

No to Jedynka niezłe klocki wyhodowałaś ;) Super że szyjka grzeczna, nie musisz się tak oszczędzać już, a mówił cos o stanie lozysk? Bo moje maja oznaki stazenia. No i można by powiedzieć że jeszcze z 2 tyg tylko :)

Alekarze tak mówią żeby wytrzymać do 34/35 tyg bo to bezpieczny okres nie łudźcie się że urodzicie wtedy hihi nosić nosić bejbiki do 38 tyg ;) a jak się znudzi to słyszałam o dobrej metododzie na przyspieszenie 3xS : sex, sprzątanie, schody

reklama
no wlasnie nie latwo wykonac z takim brzuchem te 3xS :) chyba bym predzej zawalu dostala i sie wykonczyla...
co do lozyka to nie badal ale pewnie juz tez sie starzeje skoro takie bable duze sa to niezle wykorzystuja zasoby lozyska. zreszta nie wiem jak to jest. Dziewczynki ile kosztuje taki wymaz z pochwy w laboratorium bo mi gin zrobil i kazal mojemu zawiezc jutro rano do laboratorium.

jedynka super, ze wszystko dobrze,dzielna kobitka jestes:))fajnie ze nie planuje cie klasc i na ktg i usg pojedziesz w czasie jego dyzuru.prawdopodobnie ominie cie lezakowanie w szpitalu przed cc.super duze chlopaczki masz,cudownie naprawde:)ja tez bede jak wszystko bedzie ok negocjowac to polozenie przed cc;)całusy

to pieknie Dziewczyny sie trzymacie!!jedynka czyli mówisz,że szyjka jak u gąski :) no ale Ty juz masz prawie 36 wiec jeszcze z olis macie 2 tygodnie laby i koniec:)
no chyba ze do 40-go ciągniecie,co? :)
raimanka-super brzunio i ewidentnie coraz większy! :) mój tez sie uaktywnił dopiero kilka dni temu i wygladam jak ta nadmuchana żaba ze Shreka.

czesc kobitki!!!

ale mialam noc koszmarna. Taka jestem niewyspana. Brzucho mnie tak jakos ciagnelo a te moje szatany o 3 w nocy harcowaly ze hej a brzuch mi twardnieje strasznie czesto i juz nie wiem czy to skurcze czy te szkraby:/ a nospa mi nie pomaga. szczerze mowiac nie wiem jak ja wytrwam jeszcze te 2 tyg. cholerka w sumie to juz mi wszystko jedno.niech mnie rozpakuja kiedy chca Poza tym maly kreciol moj sie juz odwrocil chyba znowu po badaniu i znow jak nietoperz glowa w dol, Skubany no kreci sie co 2 dni zmiana pozycji hehe ale ten co glowa w pepku cisnie mnie twardo dalej heh

Posiew nie wiem na co hehe ale kosztowal 30zl. Kurcze czemu wszystko takie drogie jest. Chyba posiew po to ze jaby mi sie moje typki poodwracaly glowami w dol to beda probowali porod sn i wtedy trzeba miec te wyniki posiewu bo jak cos zle to cc, wiec generalnie moze byc jakas bekteria jak dla mnie hehe

Witam :)
U mnie noc jak noc, nic nie napiszę żeby tym co miały koszmarne nie było smutno :)

Na moim etapie ciąży brzuch może nie twardnieje a się napina choć wydaje mi się że to bardziej skóra niż sam brzuch. Mam tylko te skurcze przepowiadające. Jeszcze niedawno trwały kilka sekund a teraz już się ten czas wydłuża.

Jedynka widze że końcówka daje się we znaki, ale przynajmniej masz ten komfort że jak zacznie się akcja w każdej chwili to już i tak będzie dobrze :)
A badania fakt - drogie. Ja teraz mam zrobić oprócz moczu, na przeciwciała i wątrobę.

reklama
hehe Olis wyobrazasz sobie siebie w 40 tyg?
chyba na morfinie trzebaby jechac albo na jakis srodkach odurzajacych....

generalnie wiem ze trzeba sie poswiecic dla bejbikow ale chyba zaczne sprzatac na maxa hehehe (taki zacik)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry