reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczyny,
dzien beznadzieja,ciagle pada,po prostu leje strasznie.najlepiej zakopac sie pod koc i nie wystawiac nawet nosa,ja nie mam juz pomysłow co mozna robic lezac na łózku,np co ?komputer,ksiazka,zadzownic gdzies i komus pozrzedzic,liczyc barany matko swira mozna dostac..
dziewczyny jak bylyscie w szpitalu to ten wypis ze szpitala trzeba gdzies dostarczyc,pracodawcy?pomimo ze jestem na L4?jak to jest,nie mam zielonego pojecia..

Ostatnia edycja:
reklama
heh własnie jestem i do szpitala poszlam we wt po poludniu i wyszlam w pt kolo poludnia,ciekawe czy to juz 4 dni??czy licza pelne jakos..a sorki nie doczytałam-powyzej czyli nici z tego;)

Ostatnia edycja:
wiesz musisz popatrzec czy tylko daty wpisali na wypisie bo mi wpisali daty i wyszlo 5 dni a w sumie pelnych dni bylam 4 jakos. Tzn przyjechalam wieczorem w czwartek 17.06 a wyszlam w poniedzialek rano 21.06 no i musisz sie dowiedziec jak to jest w firmie ktora Cie ubezpiecza, bo kazda ma inne kryteria i inne stawki za dzien pobytu. u mnie bylo 50zl za dzien

Dziewczyny chyba spod kocy nie wychodzą :)

No nuda jak cholera!!!Dość mam telewizji a czytać nie mogę bo jak tylko zaczynam to zaraz takie spanie mnie ogarnia że szok. Normalnie to bym poszła pobiegać chociaż po sklepach a jestem przykuta do głupiej kanapy.
Mój kot to ma dobrze, śpi całe dnie i całe noce i tylko słyszę jak chrapie :)

Jeśli chodzi o szpitalne to u mnie też pisali na wypisie tylko daty i wyszło 5 dni mimo, że byłam od niedzieli od ok 21 do czwartku do 12. Jestem w PZU i akurat przy moim ubezpieczeniu było 35 zł za dzień płatne od 4 dni. Ale dobre i to :)
Tak więc najlepiej tak jak pisze Jedynka upewnić się u swojego ubezpieczyciela od ilu dni płacą.

Dziś u nas słoneczko i w miarę przyjemnie. Żeby jeszcze cokolwiek chciało mi się robić.... więc póki co włączyłam pranie bo to nie wymaga wysiłku... a prasowanie sie zbiera :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chyba spod kocy nie wychodzą :)

No nuda jak cholera!!!Dość mam telewizji a czytać nie mogę bo jak tylko zaczynam to zaraz takie spanie mnie ogarnia że szok. Normalnie to bym poszła pobiegać chociaż po sklepach a jestem przykuta do głupiej kanapy.
Mój kot to ma dobrze, śpi całe dnie i całe noce i tylko słyszę jak chrapie :)

lenna jak ja cie rozumiem,jedyna rozrywka dla mnie to jest..uwaga:WIZYTA U LEKARZA(jak głupio to nie brzmi)-wtedy moge/musze wyjsc z domu i zobaczyc ludzi i swiat.
moze mamcie rozpakowane nas odwiedza i napisza kilka cennych rad i poopowiadaja o swoich brzdacach??:)oczywiscie jak znajda chwilke.

Dokładnie taka nuda że szok, wiem wiem będzie mi tej nudy brakowało ale k...wa ile można nic nie robić? Już normalnie ręce mnie swędzą żeby coś porobić ale najnormalniej w świecie wszystko mnie boli, wyprawa do wc to koszmar. I jeszcze przyplatał mi się przyjaciel kalafior dupiasty mój pojechał do apteki i kupił maść za 35 zł:szok::szok::szok: wiem że te tańsze to pic na wodę no zobaczymy, mam dość do kompletu brakuje ,mi żylaków na nogach, a tak wszystkie dolegliwości zaliczone, może powinam być z tego dumna ?? hahaha

Oj Olis wspolczuje :( wiesz moze posmaruj mascia z cynkiem jak dla maluchow np sudokrem wiem ze brzmi to dosc nieprawdopodobnie ale na mnie podzialal penaten :)

Ja dzis zdecydowalam sie uruchomic maszyne i zrobilam sobie bukle tarta z suchych bulek ktore mi sie ususzyly hehe, potem zrobilam zupke pomidorowa z pomidorkow przetartych w miedzy czasie powiesilam pranie i taka jestem zmachana ze szok. Krzyz mi chyba peknie zaraz... A jeszcze chcialabym poprasowac (na siedzaco oczywiscie) i odkurzyc bo tak nasypalam ta bulka po podlodze :/ ale to chyba za jakas godzine bo zdycham na razie.

dziewczyny te lezace ja jak tak tylko lezalam to gralam chyba we wszystkie gry gdzie sie sadzi i zbiera warzywa hehe te takie interaktywne... i czas mi plyna szybciej jak czekalam na te moje plony...porazka co?

reklama
Olis, Jedynka Wy to już chociaż koniec widzicie :-) A ja chyba nigdy w życiu tak się nie cieszyłam z upływającego czasu i końca każdego dnia :-) Ja naprawdę nie chce narzekać ale szlag mnie jasny trafia :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry