reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Speedkasia dobre też bym mogła to zrobić ale pudło z papierami mam na szafie i nie uśmiecha mi się po krzesłach skakać, ale dobry plan na jutro :)

reklama
Ja póki co rozstępów nie mam ale nie licze na to że się nie pojawią.
A dziś jak bylam w sklepie taki jakis śmieszny mi się wdał mój brzuch jakbym piłke połknęła że kazałam sobie po powrocie zrobić zdjęcie. Jednak nie wyglądał już tak. Ale pochwalę się Wam że i mi już się powieksza co mam nadzieję ma odbicie w tym że maluszki już urosły.
DSC04559.jpgDSC04566.jpg

ps. jak zobaczyłam to drugie zdjęcie to myslałam że rozstępy mi się zrobiły a ja leżałam na tym boku i mi się odgniotło :)

Rainmanka ale fajny bebolino :):D jaki kształt dziwaczny, jak są ułożone Twoje brzdące?? Mój to bardziej spłaszczony i kwadratowy,

Właśnie odnośnie ułożenia to sama już nie wiem. Z 5 tyg temu były poprzecznie, a teraz czuje je jakby po obu stronach bo jedno mi podchodzi gdzieś do góry że czasem źle mi siedzieć, ale dokladnie nie umiem tego rozpoznać . :) A brzuch ma m właśnie taki szpiczasty bardziej.

Rainmanka jaki malutki ten Twój brzuszek i faktycznie spiczasty taki.

Moje są po dwóch stronach pępka. I malutka się uaktywniła bo od dwóch dni jest gorsza niż brat. Albo może się jakoś zamieniły ciekawe czy to możliwe wogóle

jestem jestem :-)

szyja dluga trzyma sie skubana:-). Lekarz zrobil mi posiew ale i tak cc bo maluchy glowki u gory maja. Jeden wazy 2619g a drugi 2569g. Klocusie moje :tak:. No i 15 mam sie umowic na ktg i usg w szpitalu jak moj gin bedzie i mamy sie juz wtedy umowic na cc :-)
Czyli generalnie kaze mi wytrzymac do 38 tyg:szok: masakra. Ja mu marudzilam ze nie mam juz sil i wogole ale uparty ten moj gin hehe. No ale to dla szkrabow lepiej wiec wytrzymac musze.
Po wizycie tradycyjnie wypad na niezdrowe jedzenie dzis pizza i cola. hmmm samo zdrowie. Zgage mam taka ze czuje sie jak smok wawelski:baffled: ale co tam moze to ostatni raz jem takie rarytasy w trojpaku.

rainmanka slodki brzunio i taki jeszcze nieduzy :)

Mój jest okrągły od samego początku i teraz dużo większy niż Twój. Ale mój w ostatnie 2 tyg tak przybrał mocno więc wszystko przed Toba :)
Wiem też że na fotkach brzuchy są zwykle mniejsze niż w rzeczywistości

Jedynka ja zaraz wtryniam też niezdrowe i zapije spritem bo potem to już będzie zakaz takich pyszności
Ale mnie podłamałaś tym 38 tyg :(
Ja mam poprzeczkę teraz 32 później 34 a w 36 to już planuję rodzić :)

Jedynka to super że szyjka się trzyma. :) Waga dzieciaczków też zadowalająca... nic tylko czekac na cc, choć ten lekarz to Cię nieźle chce przetrzymac. Plus w tym taki że dłużej będziesz miała czas dla nas ;)
Moja lekarka to mi mówiła żebym do 34 tygodnia wytrzymała.

reklama
no mi moj najpierw mowil zebym do 35 tyg wytrzymala a teraz juz mowi ze 38 hehe. ja tez troche zalamana jestem bo juz mi tak ciezko. Ale moze zaczne rodzic wczesniej hmm kto wie co to sie wydarzyc moze.. teraz to kazdy dzien jak na bombie

Do góry