reklama
rainmanka
Fanka BB :)
Ja póki co rozstępów nie mam ale nie licze na to że się nie pojawią.
A dziś jak bylam w sklepie taki jakis śmieszny mi się wdał mój brzuch jakbym piłke połknęła że kazałam sobie po powrocie zrobić zdjęcie. Jednak nie wyglądał już tak. Ale pochwalę się Wam że i mi już się powieksza co mam nadzieję ma odbicie w tym że maluszki już urosły.

ps. jak zobaczyłam to drugie zdjęcie to myslałam że rozstępy mi się zrobiły a ja leżałam na tym boku i mi się odgniotło
A dziś jak bylam w sklepie taki jakis śmieszny mi się wdał mój brzuch jakbym piłke połknęła że kazałam sobie po powrocie zrobić zdjęcie. Jednak nie wyglądał już tak. Ale pochwalę się Wam że i mi już się powieksza co mam nadzieję ma odbicie w tym że maluszki już urosły.

ps. jak zobaczyłam to drugie zdjęcie to myslałam że rozstępy mi się zrobiły a ja leżałam na tym boku i mi się odgniotło
rainmanka
Właśnie odnośnie ułożenia to sama już nie wiem. Z 5 tyg temu były poprzecznie, a teraz czuje je jakby po obu stronach bo jedno mi podchodzi gdzieś do góry że czasem źle mi siedzieć, ale dokladnie nie umiem tego rozpoznać .
A brzuch ma m właśnie taki szpiczasty bardziej.
jestem jestem :-)
szyja dluga trzyma sie skubana:-). Lekarz zrobil mi posiew ale i tak cc bo maluchy glowki u gory maja. Jeden wazy 2619g a drugi 2569g. Klocusie moje
. No i 15 mam sie umowic na ktg i usg w szpitalu jak moj gin bedzie i mamy sie juz wtedy umowic na cc :-)
Czyli generalnie kaze mi wytrzymac do 38 tyg
masakra. Ja mu marudzilam ze nie mam juz sil i wogole ale uparty ten moj gin hehe. No ale to dla szkrabow lepiej wiec wytrzymac musze.
Po wizycie tradycyjnie wypad na niezdrowe jedzenie dzis pizza i cola. hmmm samo zdrowie. Zgage mam taka ze czuje sie jak smok wawelski
ale co tam moze to ostatni raz jem takie rarytasy w trojpaku.
rainmanka slodki brzunio i taki jeszcze nieduzy
szyja dluga trzyma sie skubana:-). Lekarz zrobil mi posiew ale i tak cc bo maluchy glowki u gory maja. Jeden wazy 2619g a drugi 2569g. Klocusie moje
. No i 15 mam sie umowic na ktg i usg w szpitalu jak moj gin bedzie i mamy sie juz wtedy umowic na cc :-)Czyli generalnie kaze mi wytrzymac do 38 tyg
masakra. Ja mu marudzilam ze nie mam juz sil i wogole ale uparty ten moj gin hehe. No ale to dla szkrabow lepiej wiec wytrzymac musze. Po wizycie tradycyjnie wypad na niezdrowe jedzenie dzis pizza i cola. hmmm samo zdrowie. Zgage mam taka ze czuje sie jak smok wawelski
ale co tam moze to ostatni raz jem takie rarytasy w trojpaku.rainmanka slodki brzunio i taki jeszcze nieduzy
lenna1982
Mój jest okrągły od samego początku i teraz dużo większy niż Twój. Ale mój w ostatnie 2 tyg tak przybrał mocno więc wszystko przed Toba 
Wiem też że na fotkach brzuchy są zwykle mniejsze niż w rzeczywistości
Jedynka ja zaraz wtryniam też niezdrowe i zapije spritem bo potem to już będzie zakaz takich pyszności
Ale mnie podłamałaś tym 38 tyg
Ja mam poprzeczkę teraz 32 później 34 a w 36 to już planuję rodzić
Wiem też że na fotkach brzuchy są zwykle mniejsze niż w rzeczywistości
Jedynka ja zaraz wtryniam też niezdrowe i zapije spritem bo potem to już będzie zakaz takich pyszności
Ale mnie podłamałaś tym 38 tyg
Ja mam poprzeczkę teraz 32 później 34 a w 36 to już planuję rodzić
rainmanka
Jedynka to super że szyjka się trzyma.
Waga dzieciaczków też zadowalająca... nic tylko czekac na cc, choć ten lekarz to Cię nieźle chce przetrzymac. Plus w tym taki że dłużej będziesz miała czas dla nas
Moja lekarka to mi mówiła żebym do 34 tygodnia wytrzymała.
Moja lekarka to mi mówiła żebym do 34 tygodnia wytrzymała.
reklama
no mi moj najpierw mowil zebym do 35 tyg wytrzymala a teraz juz mowi ze 38 hehe. ja tez troche zalamana jestem bo juz mi tak ciezko. Ale moze zaczne rodzic wczesniej hmm kto wie co to sie wydarzyc moze.. teraz to kazdy dzien jak na bombie
Podziel się: