Witam niedzielnie!!
Noc jak noc, oczywiscie seria snow o tym ze kociaki urodzilam (ja jakas psychiczna jestem)
. Tym razem jeden rudy drugi bury boze drogi ale sny.
Wieczorem moj maluch jeden chyba szalu dostal bo takie wyprawial rzeczy w brzuchu ze szok
. Wyginal sie lapki lataly tylko. moj tak sie smial z tych wygibasow. Szkoda tylko ze po pecherzu dostawalam fest...Chyba malemu podobal sie mam talent hehe bo wtedy tak go wzielo na szalenstwa.
Ale najlepsze jak poszlam sie myc. Tego jeszcze nie bylo hehe. Patrze na swoje rece a one cale sine!!!! przerazona zawolalam mojego i mowie czy one sine czy mi sie wydaje. On na to ze tak. Przestraszona ze cos z krazeniem juz zaczelam myslec o jezdzie do szpitala ze cos sie zlego dzieje. Ale wpadlam na pomysl zeby sie mocno gabka natrzec zeby pobudzic to moje krazenie. Patrze na gabke.... a gabka sie sina zaczela robic !!!!
hehehe okazalo sie ze nalozylam taka bluzke ktorej wczesniej nie nosilam i ona zafarbowala mi rece!!! ale sie usmialam. Przyszlam po kapieli do mojego z taka mina przestraszona i mowie mu ze chyba do szpitala musze jechac a on z takim przerazeniem mowi "o boze rodzisz?" a ja w smiech i mu gabke pokazalam. Tak sie usmialismy z tego...:-)
:-)
. Ale nie powiem bo sie troche wystraszylam w tej wannie.
Milej niedzieli babeczki
Evika trzymam kciukasy!!!
Noc jak noc, oczywiscie seria snow o tym ze kociaki urodzilam (ja jakas psychiczna jestem)
. Tym razem jeden rudy drugi bury boze drogi ale sny.Wieczorem moj maluch jeden chyba szalu dostal bo takie wyprawial rzeczy w brzuchu ze szok
. Wyginal sie lapki lataly tylko. moj tak sie smial z tych wygibasow. Szkoda tylko ze po pecherzu dostawalam fest...Chyba malemu podobal sie mam talent hehe bo wtedy tak go wzielo na szalenstwa.Ale najlepsze jak poszlam sie myc. Tego jeszcze nie bylo hehe. Patrze na swoje rece a one cale sine!!!! przerazona zawolalam mojego i mowie czy one sine czy mi sie wydaje. On na to ze tak. Przestraszona ze cos z krazeniem juz zaczelam myslec o jezdzie do szpitala ze cos sie zlego dzieje. Ale wpadlam na pomysl zeby sie mocno gabka natrzec zeby pobudzic to moje krazenie. Patrze na gabke.... a gabka sie sina zaczela robic !!!!
hehehe okazalo sie ze nalozylam taka bluzke ktorej wczesniej nie nosilam i ona zafarbowala mi rece!!! ale sie usmialam. Przyszlam po kapieli do mojego z taka mina przestraszona i mowie mu ze chyba do szpitala musze jechac a on z takim przerazeniem mowi "o boze rodzisz?" a ja w smiech i mu gabke pokazalam. Tak sie usmialismy z tego...:-)
:-)
. Ale nie powiem bo sie troche wystraszylam w tej wannie.Milej niedzieli babeczki
Evika trzymam kciukasy!!!