reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Justella nie ma to jak w domu co?? :)

Rainmanka ja nie kupowalam podgrzewacza mysle ze to zbedna rzecz, mam mikrofalowke i probowalam na siostrzenicy to w 3 min mleczko gotowe. a ile zaplacilas?

reklama
Justella nie ma to jak w domu co?? :)

Rainmanka ja nie kupowalam podgrzewacza mysle ze to zbedna rzecz, mam mikrofalowke i probowalam na siostrzenicy to w 3 min mleczko gotowe. a ile zaplacilas?

olis zebys wiedziala:)a cos twoj gin mowil o szyjce twojej,bo wczesnie skracala ci sie,choc pewnie to bez znaczenia teraz u ciebie juz przeciez.ciekawe czemu mnie tylko chca tak klasc przed planowa cc 2 tyg przed.u ciebie nic nie mowil...?tez bym tak chciala w domku czekac do konca.

Dzis byłam tylko na usg i powiedzial ze w czwartek zbada. ciaze mam donoszona jeszcze tylko do czwartku wytrzymac i moge nawet szyjki nie miec byle bym u siebie w szpitalu rodziła. A Ciebie chca polozyc bo masz chyba jednoowodniową tak?

olis ja mam dwuowodniowa,jednokosmowkowa.i nie wiem po co wczesniej,wiesz niby bezpiczniej bo beda robili ktg 2x dziennie,ale psychicznie dla mnie 100razy gorzej.no nic zobaczymy,bede gadac z moim ginem,pewnie zalezy jak sie bede czuc,moze wystarczy tydzien wczesniej...ale ci fajnie jeju jeszcze tylko 4dni:)))

a TO PEWNIE DLATEGO ZE JEDNOKOSMOWKOWA, WIESZ CHCA CIE MIEC NA OKU, NIE MA SIE CO BUNTOWAC TYLKO ZROBIC TO DLA BEJBIKOW, JA SOBIE TAK TO TLUMACZYLAM I TLUMACZE TE MOJE BOLE, A 4 DNI TO MAM DO OTWARCIA ODDZIALU A KIEDY BEDE RODZIC TO CHYBA NIKT NIE WIE :)

olis23 trzymam kciuki abyś wytrzymała te 4dni, dobrze, że to tylko 4.

Justella fajnie, że już jesteś w domu, na zapas się nie martw tym szpitalem. Mnie już doświadczenie nauczyło, że życie samo rozwiązuje problemy i takie myślenie hen do przodu co będzie i psucie sobie humoru nie ma sensu.

pewnie tak...a ty masz na co czekac w domu?to nie moze lekarz zrobic ci cc tak bez zadnej akcji porodowej,przeciez to nie porod sn,czy cie polozy w koncu?

Justella no właśnie wczoraj byłam u doktorka bo ten brzuch znów twardy i badał mnie szyja się nie skraca, nie ma rozwarcia i kazał dalej czekać. Do 36 tyg. Nic nie mówił o szpitalu. U Ciebie to może przez to że jednokosmówkowa. Widzę, że każdy lekarz ma inne podejście.
Nie łażę dużo naprawdę. Lekarz mi powiedział że jak będę dzielnie wypoczywać to moge w weekend wyjść. Dziś wyszłam na chwilę do sklepu z mężem i może wyskoczymy na godzinkę na miasto do knajpy a tak to leżę. Tylko tak mnie wkur....ten bałągan w domu że oszaleć można.

Justella no właśnie wczoraj byłam u doktorka bo ten brzuch znów twardy i badał mnie szyja się nie skraca, nie ma rozwarcia i kazał dalej czekać. Do 36 tyg. Nic nie mówił o szpitalu. U Ciebie to może przez to że jednokosmówkowa. Widzę, że każdy lekarz ma inne podejście.
Nie łażę dużo naprawdę. Lekarz mi powiedział że jak będę dzielnie wypoczywać to moge w weekend wyjść. Dziś wyszłam na chwilę do sklepu z mężem i może wyskoczymy na godzinkę na miasto do knajpy a tak to leżę. Tylko tak mnie wkur....ten bałągan w domu że oszaleć można.

ja udaje ze nie widze tego kurzu i balaganu ehh maz teraz musi wszystko robic.zobacze na wt wizycie jak z ta szyjka i czy tydzien lezenia przyniosl efekty,zobaczymy.masz racje ze co lekarz to inaczej.na razie sie nigdzie nie ruszam.oby do tego 36 wytrwac,choc 34 to taki pierwszy upragniony prog do przekroczenia,trzymaj sie lenna:))

reklama
U mnie dziś mąż przespał pół dnia, później poodkurzał i zadowolony. Ot całe sprzątanie. A gdzie łazienka, kurze itd. Czy wszyscy faceci tacy są?

Brałam ostatnio babkę do sprzątania na takie lepsze porządki z oknami, nawet tak dużo nie skasowała, no ale też kasa na co innego potrzebna, wiadomo jakie wydatki się szykują. Nie będę już jej brała, skoro jemu taki stan domu nie przeszkadza to mi tym bardziej.

olis pisałaś o tym becikowym, że tylko na pampersy. Dowiadywałam się i mamy dostać 2x po 1000zł., więc to i na wózek nawet starczy:-)
Trzeba się cieszyć, że się załapiemy:tak:, bo i to myślą żeby zlikwidować:szok:

Do góry