Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale trzeba się przybrać w końcu.
Pisałam pisałam i cała wiadomość mi zniknęła. Jesteśmy w domku od soboty. Powoli ogarniamy dzieci i nabieramy rytmu dnia. Pierwsze nocki i pierwsza kąpiel za nami więc jakoś idzie. Piersią nie karmię bo zajęłoby to mnóstwo czasu. Mąż i kilka innych osób niezadowolonych z tego faktu ale ściągam mleczko i dzieci to co dobre dostają ale w butli a ja mam czas chociażby na to żeby jeść czy umyć się.
Któraś z Was zastanawiała się nad x landerem. Dziś go zamówiłam i będę mogła odpowiedzieć na wszystkie pytania jak tylko przyjdzie. Mam namiar na sprzedawcę ktory nie wytsawia na allegro. Ma dobrą cenę z mnóstwem gratisó.
Ahaaa i wypróbowałam butle Avent z laktatora i moje dzieci jej nie akceptują więc mam do sprzedania cały zestaw nowiutki i nieużywany może któraś z Was chciałaby kupić jak coś to prive
A oto moje maluchy
Jerzyk
Zobacz załącznik 292935
Hania
Zobacz załącznik 292936
Olis a pamiętam jak z niecierpliwością czekałaś aż małe pojawią się na świecie, ale wiadomo jak to jest ... po narodzinach już nic nie jest takie jak było.
Ale tak jak pisze Milutek, jak my bedziemy ze swoimi dzidziami przechodzic pierwsze kąpiele, krzyki, nieprzespane noce Twoje miejmy nadzieje będą Mamie dawały więcej wytchnienia
Mi dziś mąż zrobił sesję brzuszkową. Może nie jest jakaś profesjonalna ale starał się .... pochwalę się dwoma fotkami.
Zobacz załącznik 293378
To wersja gdyby sie okazało, że jest dwóch chłopców ale jest też taka gdyby jednak była parka
Zobacz załącznik 293379
moje i Olis to czorciki co nie spia hehe chyba trzeba bedzie ich poznac ze soba![]()