Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I masz racje lepiej unikać takich emocji!!! Miłego dnia ci życzęPrzeczytałam na onecie historię kobiety, która umarła przy cesarce (krwotok) i zaczynam się cykać![]()
witam wieczornie
nutria - zebym za duzo nie przytyla i dla zdrowia maluchowale jak bede miala ochote na cos slodkiego to od czasu do czasu sobie podjem, nie bede sie powstrzymywac na sile, organizm sam mowi co mu potrzebne
a dzis odebralam wyniki krwi i moczu i wszystkie bardzo dobre, lekarz sie zasmial ze moglabym krew oddawac, ale pracowałam na ten poziom krwi od dluzszego czasu bo w lutym tego roku mialam anemie i to dosc powazną... i nie oddam jej tak szybko, zreszta w ciązy nie wolno
idę dalej czytac co napisałyscie jak mnie nie bylo
No bo nie jest zle strasznie sie balam jak jeszcze chodzilam w ciazy jak to bedzie ale teraz wiem ze nie potrzebnie wydaje mi sie ze dla bardziej doswiadczonej mamy jak ja czy Ty bo widze ze juz masz jednego dzidziusia jest latwiej opanowac cala sytuacje bo juz jakie kolwiek doswiadczenie jest chociaz puzniej pewnie przyjda gorsze chwile jak zabkowanie
No to się cieszę
A dzieciaki śpią w jednym łóżeczku?