Hej Dziewczyny,
No i oczywiście nie pobrali mi posiewu, bo brałam Nystatynę a musi być przynajmniej 3 dni przerwy przed badaniem, więc będę miała pobierany w poniedziałek L na całe szczęście wyniki będą w czwartek, bo w piątek do szpitala na założenie krążka, jak posiew będzie jałowy…. Mam nadzieję, że tym razem się uda!!!
MM, nutria, Kasik no właśnie mój gin podał mi sterydy i chce założyć krążek profilaktycznie, mój gin to również specjalista, wiec nie dyskutuję, tylko ufam… pewnie jak każda z nas J nie wiem jaka jest procedura przy skracającej się szyjce… Wiem, że jest wiele opinii na temat krążka i sterydów, szczególnie odnośnie sterydów, zarówno lekarzy i pacjentek i ja szanuję każde stanowisko, bo to jest nasza indywidualna decyzja… ja akurat wolę mieć spokojną głowę, szczególnie, że moja kuzynka urodziła swoje bliźniaki w 31tc i było dużo stresu i komplikacji…
2ania Pięknę Panny. GRATULUJĘ!!!
Poziomki my kupiliśmy 2 lóżeczka… stoją złożone i czekają na swoją chwilę J
Kkociakk – używam Pharmaeris przeciw rozstępom i jest on od 4mca – póki co nie mam, ciekawe co będzie dalej… mam też na istniejące rozstępy, bo ostatnio babka w aptece dała mi właśnie ten zamiast przeciw rozstępom (też jest od 4mca), a ja nie zwróciłam uwagi i wzięłam; mimo wszystko mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebny J
Z ciekawostek: koleżanka mi powiedziala, że rozstępom zapobiegają tylko i wyłącznie te kremy, które kosztują pow. 120 PLN……… hahahaha
Dziewczyny, które mają rozstępy… zdradzicie kiedy Wam się pojawiły? Bo mi mówią, że raczej już nie powinny mi wyjść, ale coś mi się nie chce wierzyć…
Trzymajcie się ciepło J