reklama

Ciąża bliźniacza

Milutek, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) My mamy 2 owczarki niemieckie, mają po 2 lata. Od samego początku mieszkały w domu, dopóki nie dowiedziałam się o ciąży! Potem jakoś stwierdziliśmy, że jednak psa miejsce jest na zewnątrz... i tak było, aż do dziś! Mój J. śmieje się, że zmiękłam, ale jakoś nie wyobrażam sobie wyrzucić ich do budy!!! A jakie grzeczne są, aż miło popatrzeć!!! A jutro ma być -20, przynajmniej u nas... No i teraz mam dylemat: co z nimi zrobić jak urodzą się chłopcy?

reklama
Witam wszystkich :-)
Milutku dużo zdrówka życzę a jeśli chodzi o Bioparox to słyszałam, że ciężarówki mogą go stosować. Fakt dużo medykamentów nie ma które możemy stosować, no ale to takie uroki:happy:
Małgoń przepis wydaje się być przepyszny.

Milutek Biparox można sama brałam i pomaga,działa miejscowo i nie przenika do krwioobiegu. Na żadnym leku nie napiszą że ciężarna może bez lekarza;-)

Wole 80m domku niż 160 mieszkania:-D Mam własne czyste podwórko, żadnych sąsiadów na dole i na górze itd,itd,itd:-D

Małgoń super przepis:tak:

Małgoń- nasze psiaki jak bywały czasem w domu to opadały ze sił i robiły się apatyczne- bardzo źle się w nim czuły- ich zew natury to pole- nie dom. I tak tez zostało. Mój mąż zrobił im taka wielka budę ze wszyscy się śmiali ze postawił nam domek z okienkiem i gontem na dachu w którym oboje byśmy się zmieścili :-D:-D. Teraz ten "domek" został u mamy bo jak pieski przenieśliśmy to tamta budę nie bardzo było jak przewieść- potrzeba do niej min.5 chłopa...i jakoś w czasie się to wtedy nie zgrało żeby zebrać ta piątkę naraz:) :-) Teraz i tak jest im dobrze. Mieszkają w sumie w garażu postawionym za domem (z drewnem )- maja wejście z pola a w środku wydzielone legowisko 1,5x2m z kocykami i narzutami pod dupkami:):):-) Całość jest otynkowana i ocieplona:) A w razie "w" pójdą do domku do garażu:)

Figa, Malinka- dzięki za odpowiedz w sprawie leku;-):tak:

Milutek duzo zdrowia zyczę.
Za dziewczynami powtórzę że bioparox mozna w ciązy brac, sama go brałam. Do tego dobry jest syrop specjalnie dla "ciężarówek" *spam*.

A w ogóle to czas leci strasznie szybko. Faktycznie jeszcze 2 tyg i 30 tydzień u Ciebie a potem oby spokojnie dotrwać do 34, 36... :)

reklama
Milutek duzo zdrowia zyczę.
Za dziewczynami powtórzę że bioparox mozna w ciązy brac, sama go brałam. Do tego dobry jest syrop specjalnie dla "ciężarówek" *spam*.

A w ogóle to czas leci strasznie szybko. Faktycznie jeszcze 2 tyg i 30 tydzień u Ciebie a potem oby spokojnie dotrwać do 34, 36... :)
Dzieki za odp.ws. leku:)
Tak tak 34,36:):)oby- to moje marzenie:) choc ja to staram sie twardo stąpać po ziemi i być po 30 na wszystko przygotowana:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry