Jedynka nie martw się ja to badanie na czystosc mialam w 3 miesiacu, cholera wie co teraz mi tam wyroslo
Ja narzekałam że sie moje nie ruszaja a od wczoraj takie pozy ta prawa robi ze szok. mysle ze chyba znowu sie przekrecila, takie 2 garby co jakis czas mi sie ukazaują, swoją droga dziwne ze lewa w ogole sie nie przemieszcza, caly czas glowa w dol i nogami po zebrach.
reklama
rainmanka
Fanka BB :)
Olis faktycznie niezła akcja.... tez bym pewnie wpadła w panikę.
ale fajnie to zabrzmiało jakby dzidzia wyszła sobie na spacer po brzuszku 
Ja parę razy miałam tak że z jednej strony miałam brzuch taki normalny miekkawy a z drugiej robił się kamień. Też sie bałam bo nie wiedziałam co się dzieje, myślałam że może jedna dzidzia się wypieła czy cos ale za twarde mi sie wydawało. Teraz dopiero mnie lekarka uświadomiła że to sa te skurcze Braxtona-Hicksa bo czasem cały brzuch mi kamieniał a czasem tylko jedna strona.
A tak w ogóle to troche mi sie nastrój poprawił. Woda wróciła, ja dopóki jej nie było wyskoczyłam do fryzjera obciąć sama grzywkę i od razu lepiej sie czuję
Ja parę razy miałam tak że z jednej strony miałam brzuch taki normalny miekkawy a z drugiej robił się kamień. Też sie bałam bo nie wiedziałam co się dzieje, myślałam że może jedna dzidzia się wypieła czy cos ale za twarde mi sie wydawało. Teraz dopiero mnie lekarka uświadomiła że to sa te skurcze Braxtona-Hicksa bo czasem cały brzuch mi kamieniał a czasem tylko jedna strona.
A tak w ogóle to troche mi sie nastrój poprawił. Woda wróciła, ja dopóki jej nie było wyskoczyłam do fryzjera obciąć sama grzywkę i od razu lepiej sie czuję
cos mnie nosi dzis. Powera mam jakiegos. Poscieralam kurze w pokoju malych poukladalam wszystko ladnie, nalozylam ochraniacz na lozeczko, odkurzylam w domu podloge umylam, tylko obiadu nie mam ochoty robic :/ moze zrobie placki ziemniaczane ale sama nie wiem. Nie mam apetytu. Za to maluchom moj ruch pomogl bo i one sie ruszaja 
matka-polka
Zaciekawiona BB
Matko Polko zawsze jak cos piszesz o ile piszesz to nic sie nie wyswietla, no chyba ze sie suwaczkiem tylko chwalisz 

Jedynka ja wlasnie tak mialam ze one sie nie ruszaly, to wtedy chyba pranie robilam i sprzatalam i sie rozkrecily.
Dzis tez mam powera ale malego bo plecy bola podwozie i wogole wszystko w sumie boli, ale wlozylam placek do piekarnika, to nasze wspolne dzielo zobaczymy co z tego wyjdzie hahaha
Jedynka ja wlasnie tak mialam ze one sie nie ruszaly, to wtedy chyba pranie robilam i sprzatalam i sie rozkrecily.
Dzis tez mam powera ale malego bo plecy bola podwozie i wogole wszystko w sumie boli, ale wlozylam placek do piekarnika, to nasze wspolne dzielo zobaczymy co z tego wyjdzie hahaha
Witam
Jejku, ale się rozpisałyście!
Milutek - je krwawiłam z 4 razy od 7-go tygodnia regularnie co 2 tyg., z czego 3 razy krwi było tyle, co na papierze, a raz to normalnie krwotok. Pomiędzy krwawieniami cały czas plamiłam na brązowo. I mimo to dzieci ładnie rosną, wygląda na to, że nie wpłynęło to na ich rozwój. Musiałam się tylko bardzo oszczędzać i brać duphaston. Teraz już nie biorę, a krwawienia dawno się skończyły. U mnie przyczyną mogło być lekko przodujące łożysko,a może po prostu organizm domagał się odpoczynku. Więc bądź dobrej myśli i słuchaj lekarza. Dobrze będzie:-)
Wczoraj byłam na rozpoczęciu roku dzieci - sporo osób zobaczyło mnie po raz pierwszy z brzuszkiem - i - co ciekawe- opini co do wielkości brzucha jest tyle, ile osób
Jedni mówią, że duży jak na koniec 5 m-ca, inni że mały /patrząc na to, że to bliźniaki/. Ludziom nie dogodzisz! I chyba nie ma co się starać. U mnie też komentarze na podwójną ciążę są różne - od zachwytu i roztkliwienia przez zazdrość do współczucia... A ja się cieszę i chyba to jest najważniejsze!
Pogoda rzeczywiście trochę dobijająca, ale - jak słusznie zauważyłyście - lepsza taka niż upały. Zresztą podobno ma być jeszcze ciepło (nawet 27 stopni) - trochę przed zimnem by się tego ciepełka jeszcze przydało
Olis - niezła przygoda z brzuszkiem
może maluch w chowanego się bawił
)
Rainmanka - mi fryzjer tez poprawia humor (i kosmetyczka, która robi mi pedicure) - tak trzymać
A - i pościel bardzo mi się podoba, ja też takie lubię. Na razie jednak nie kupuję, bo coś mam od rodziny dostać - po co wydawać niepotrzebnie kasę.
Milutek - je krwawiłam z 4 razy od 7-go tygodnia regularnie co 2 tyg., z czego 3 razy krwi było tyle, co na papierze, a raz to normalnie krwotok. Pomiędzy krwawieniami cały czas plamiłam na brązowo. I mimo to dzieci ładnie rosną, wygląda na to, że nie wpłynęło to na ich rozwój. Musiałam się tylko bardzo oszczędzać i brać duphaston. Teraz już nie biorę, a krwawienia dawno się skończyły. U mnie przyczyną mogło być lekko przodujące łożysko,a może po prostu organizm domagał się odpoczynku. Więc bądź dobrej myśli i słuchaj lekarza. Dobrze będzie:-)
Wczoraj byłam na rozpoczęciu roku dzieci - sporo osób zobaczyło mnie po raz pierwszy z brzuszkiem - i - co ciekawe- opini co do wielkości brzucha jest tyle, ile osób
Pogoda rzeczywiście trochę dobijająca, ale - jak słusznie zauważyłyście - lepsza taka niż upały. Zresztą podobno ma być jeszcze ciepło (nawet 27 stopni) - trochę przed zimnem by się tego ciepełka jeszcze przydało
Olis - niezła przygoda z brzuszkiem
Rainmanka - mi fryzjer tez poprawia humor (i kosmetyczka, która robi mi pedicure) - tak trzymać
ALE PLACEK UDANY CHOCIAŻ, PALCE LIZAĆ Z TEGO PRZEPISU POLECAM TYLKO MNIEJ CYNAMONU! Salt & Pepper & co: Kakaowy salceson jablkowy
JEDYNKA JAK TWOJE ZIEMNIACZANE?
JEDYNKA JAK TWOJE ZIEMNIACZANE?
reklama
nasmazylam sie ze hej, dobrze ze trzec ziemniakow recznie nie musze. Od tego zapachu glowa mnie jeszcze rozbolala, ale moj przyjechal i wcial sporo i pojechal na trening. On w miejscu nie usiedzi a ja sama
. Olis ale mi smaku na takie ciacho zrobilas jejku. Nie mam juz sily zeby cos zrobic. Moze jutro 
Justella jak u Ciebie? A kolezanki z sali jakies ok?
Rainmanka pranie zrobione?
Justella jak u Ciebie? A kolezanki z sali jakies ok?
Rainmanka pranie zrobione?
Podziel się: