reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Juz po Royal wizycie. Kurde no babka ma 86 lat ale wyglada na szesciesiat pare. Trzyma sie nie zle. Nawet zapytala ile czasu mam do rozwiazania:szok:. a u mnie w gardle sucho i ledwo co wydusilam odpowiedz:zawstydzona/y:
Kretowinka rozbawilas mnie - jak baba w 29tc blizniaczej moze wygladac odpowiednia w takich momentach (chociaz barwy brytyjskie przybralam czerwone spodnie bialy top i granatowa marynarka).
A moje miejsce pracy przyciaga wazne osoby ze wzgledu na glebokie zakorzenienie w brytyjskiej gospodarce i tracycji. No i generalnie to znana firma produkujaca czekolade - ktora brytyjczycy uwielbiaja.

Nooo Onlyone - no to jestesmy prawie sasiadkami:-D

reklama
elala- wow!!! no to jednak sie udalo!!! ale jestes farciara! mowilas ze masz blizniaki?? a czy ta czekolada to nie jest przypadkiem ta w ksztalcie pomaranczy (zawsze zapominam jak sie nazywa, ale to moja najulubiensza na calym swiecie!), ale pewnie Cadbury? no i smiejesz sie, ale chociaz barwy brytyjskie zalozylas :)))

Ostatnia edycja:
Lilonka - gratuluje!!!! Slicznosci malutkie! Ucalowania!
Elala - ja zdazylam akurat. Wlasnie wracalismy z maluchami z usg, no troche sie zdziwilam no ulica u nas newet nie zamknieta... Ludzie I policja po bokach a my z emkiem srodkiem ulicy po malutku zeby nikogo nie rozjechac. Ludzie wyciągnęli aparaty - aż zdziczalam, ze zaraz nas policja zatrzyma... Zaparkowalismy na trawniku - a tu za nami królowa podjezdza... Ale trafiliśmy!
Pozdrowienia i buziaki dla was wszystkich!!!

Lilonka brawo ! Ładna waga dzieciaków i niewielka różnica, no i te 10 pkt :-). Ciekawe co oglądał ten lekarz na usg, bo na pewno nie Zuzie :crazy:

Miss po prostu brak słów na taką słodycz :tak:

UFF, jakie szczęście, że się pomyliłam-bo już zaczęłam schizować. Sorki NovaMama za wcięcie w kolejkę-już wracam na swoje miejsce :laugh2:

Lilonka GRATULACJE!!!

e-kartki-narodziny-dziecka-261.jpg

Kretowinka :-) zapisałam się na warsztaty 17 kwietnia w Olsztynie :-)

dziewczny wszystkie zdjęcia dzieciaczków prześliczne!!!

Załączniki

• e-kartki-narodziny-dziecka-261.jpg
    e-kartki-narodziny-dziecka-261.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 98
Czesc dziewczyny,ale się za Wami stęskniłam:)
Nie zdązyłam nawet przelecieć Waszych wiadomości,ale mam nadzieję,że kolejka zachowana i nie było żadnych niespodzianek.Jak coś to napiszcie jak któras urodziła,bom ciekawa:)
Dzisiaj chłopaki kończą dwa tygodnie,ale etn czas leci....Wyszliśmy ze szpitala całkiem szybko bo po trzech dobach,pierwsze dni w domu czułam sie jak na kacu,nie mogłam sie odnaleźć,nie wspomnę o organizacji,synchronizacji.Karmimy się cycusiem póki co na zmianę i jakos nam się udaje,chociaz jeden jest strasznym gryzoniem i jest to pewien dyskomfort,ale czego nie robi się:)Już widać teraz,że dwa różne temperamenty jeden misiaczek cierpliwie czeka na swoją kolejkę do jedzenia a drugi musi być pierwszy wszędzie i w centrum zainteresowania,śmieszne chłopaki:)jak na razie nie mogę narzekać bo śpią super i jedzą tylko,w nocy ciurkiem potrafia spać 6-7 h,więc niewiarygodne.Już zastanawiałam się czy ich budzić na jedzenie ale widocznie najadają się i jakoś im nie przeszkadzam w spaniu:)
Wysyłam oczywiście obiecana fotkę dla ciotek forumowych i ślemy całuski i trzymamy kciuki za resztę dzidziulków.Piszcie co chcecie wiedzieć to wszystko napiszę,bo nie wiem co Was interesuje.W szpitalu nie obyło się bez atrakcji porodowych i pewnie dlatego w domu taka zakręcona byłam bo wszystko zaczęło ze mnie schodzić
,hormony,stres...itp.

Sade - fajnie że się odezwałaś:)Gratulacje chłopaczki tfu tfu śliczni :-D ahhhhhh rozmarzyć się dzisiaj tutaj można przy tylu małych szkrabach:) Pisz jak się czujesz po porodzie, czy ciężko było i jak ogólnie w szpitalu. Szybciutko was wypuścili do domciu, ty miałaś sn czy cc bo ja już nie pamiętam :/

Dziewczynki ja dodaję jeszcze linka na najbliższe warsztaty Mamo to ja :) http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html może któraś będzie chciała skorzystać

Ostatnia edycja:
reklama
Elala - no dzisiaj pokonałaś nas wszystkich, pierwsza chyba na tym forum ciężarówka, którą odwiedziła sama królowa;-)
Sade - cudowne maluszki!!!!! Ale 6-7 godzin w nocy??!! Jestem w szoku!:szok: Moje też spokojne i dużo śpią, ale co 2,5 a 3 godziny mamy pobudkę. Zresztą zauważam, że coraz większy mają apetyt.

Co do Krasnali to robią się coraz bardziej do siebie podobni. Ale i tak spokojnie da się ich rozróżnić. No i są spokojni, oczywiście o ile mają sucho w pieluszce i jedzenie było o czasie:-)

Do góry