Bibiana
Fanka BB :)
Lilonka cudnie, ze juz nakarmiłaś bąbelki....najważniejsze, że wszystko jest dobrze. juz nie moge doczekac się zdjęć kruszynek 
Onlyone no to szybko te ząbki, oby szybko wychodziły....i bezboleśnie....
Tigla obrączka kłamie
nadal wychodzi że Lewek to dziewczynka....hihii
A i obaj główkowo ułożeni, pani doktor powiedziała, że przez ten brak białka chłopcy bedą malutcy, do 3 kg nie dobiją, mam się cieszyć ja przekroczą 2.5 kg... teraz mają 332 i 324 no i powiedziała, ze na 20% mogą być tacy sami mimo tego, ze dwujajowi....że tak się zdarza, ale już teraz widać różnice w wyglądzie jeden ma inną brodę
Rózyczka to prosimy zdjęcie brzuszka
mi póki co chłopaki pozwalają spać

Onlyone no to szybko te ząbki, oby szybko wychodziły....i bezboleśnie....
Tigla obrączka kłamie
nadal wychodzi że Lewek to dziewczynka....hihiiA i obaj główkowo ułożeni, pani doktor powiedziała, że przez ten brak białka chłopcy bedą malutcy, do 3 kg nie dobiją, mam się cieszyć ja przekroczą 2.5 kg... teraz mają 332 i 324 no i powiedziała, ze na 20% mogą być tacy sami mimo tego, ze dwujajowi....że tak się zdarza, ale już teraz widać różnice w wyglądzie jeden ma inną brodę

Rózyczka to prosimy zdjęcie brzuszka
mi póki co chłopaki pozwalają spać
czego to człowiek się nie dowie będąc w ciąży bliźniaczej. Ja na kolki kupiłam na razie butelki dr Brownsa i mam nadzieję, że mnie przed nimi ustrzegą. Mąż korzystając z okazji,że słoneczko się pojawiło szybko wyprał pieluchy (nie mógł się tego doczekać :-)). Jutro planujemy jazdę testową z fotelikami, żeby mieć pewność, że potrafimy je prawidłowo zamontować.
Szpital nie nalezy do przyjemności, ale nigdzie tak nie poleżysz jak tam :-), w domu zawsze częściej się wstanie, coś porobi, połazi... A wagę dzieciaczków masz rzeczywiście bardzo dobrą.