Ale "produkujecie" Dziewczyny! I to same hot newsy!!
Lilonka!
G R A T U L U J Ę szczęśliwego rozpakowania! I jakie wymiary dzieciaczków, po prostu super! &&&&&&&& za laktację i szczęśliwy powrót do domku
Bojka, Onlyone, Miss, Sade do wycałowania te Wasze dzieciaczki, aż mi się łezka szczęścia w oku kręci jak pomyślę, że niedlugo i moje takie fajniutkie do przytulania będą
Elala, ale miałaś historyczny moment, będzie co dzieciaczkom opowiadać
Tigla, Kretowinka, jeśli chodzi o mnie, to na żadne podium nie wchodzę i nie zamierzam się rozpakowywać (chyba, że z kartonów ;-) ) do końca kwietnia - gin też mi mówi, że jest taka opcja - szynka dłuuuuugaśna i zamknięta, skórczy przepowiadających brak, a chłopaki mają jeszcze miejsce. Kolejna wizyta za 2 tyg, żadnych wzmianek o profilaktycznym leżakowaniu w szpitalu (dopiero po wejściu w 40 tc).Także proszę bardzo, rozgośćcie się na podium, ustępuję :-)
Eevlee &&&&&& za Twoją cholestazę i wyniki. Nie daj się!
Bibiana, gratuluję chłopców! Też kiedyś używałam obrączki na nitce do zadawania różnych pytań, ale odp.w większości nie pokrywały się z rzeczywistością... Chociaż jak widać na kilku załączonych przypadkach, usg też się potrafi mylić
Asiek, nie pocieszę Cię, że wraz z wzrostem suwaczka nocki będą lepsze....raczej odwrotnie. Na ile możesz, dosypiaj w dzień, nawet drzemki 30-45 min pomagają zresetować się i pozbyć się bólu głowy (mówię z autopsji). O ile możesz okładaj się poduchami (między kolana, mała pod brzuch- mniejszy ucisk dzieka na materac i pod plecy nacwys.krzyża, trochę to poprawia komfort) lub kożystaj z "banana" z granulatem w środku.
Netka &&&&&& za Ciebie i dzieciaczki, jak chcesz, to dam Ci parę mm mojej szynki, wytrzymaj jeszcze troszkę!
Marcysiowa, gadaj z brzusiem, niech się nie stawia, tylko grzecznie współpracuje! Spokój bardziej Tobie i Dziewczynkom pomoże, ale wiem, że w takiej sytuacji może być trudno o opanowanie. &&&&&&&&& będzie dobrze!