• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża druga

Kochane mam do was pytanie jak u was wyglądało po cc jak zaszłyście w następną ciążę nie wiem jak to wygląda po cc u mnie odstęp jest 5 i pół miesiąca czy mi wywołają wcześnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Moja urodzila sie w 40t i miala 49cm i 3090g. Teraz brakuje jej 3 miesiace do 3 lat i la 96cm i 15kg wiec mala nie jest [emoji16]
Nie ma reguly.
Zgadzam się, że dzieci rodzą się różne, chciałam tylko powiedzieć, ze planowana cesarka przy planowanej cesarce na 39 tc raczej nie powinno być dużej różnicy w wielkości dziecka, niż gdyby urodziło się drogami natury. A na podstawie usg można mniej więcej wiedzieć jak duże się urodzi.
reklama
Zastanawiam się czy masz jakieś obawy, ze dziecko urodzi się wcześniej? Jakieś komplikacje w ciazy? Bo w 39 tc dziecko raczej ma normalną wagę i wzrost czyli ok 56 cm. Oczywiście to nie reguła. Mój syn urodził się w 33 tc i miał 49 .
Moja urodzila sie w 40t i miala 49cm i 3090g. Teraz brakuje jej 3 miesiace do 3 lat i la 96cm i 15kg wiec mala nie jest [emoji16]
Nie ma reguly.

Nie ma reguly.
Zgadzam się, że dzieci rodzą się różne, chciałam tylko powiedzieć, ze planowana cesarka przy planowanej cesarce na 39 tc raczej nie powinno być dużej różnicy w wielkości dziecka, niż gdyby urodziło się drogami natury. A na podstawie usg można mniej więcej wiedzieć jak duże się urodzi.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry