Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zgadzam się, że dzieci rodzą się różne, chciałam tylko powiedzieć, ze planowana cesarka przy planowanej cesarce na 39 tc raczej nie powinno być dużej różnicy w wielkości dziecka, niż gdyby urodziło się drogami natury. A na podstawie usg można mniej więcej wiedzieć jak duże się urodzi.Moja urodzila sie w 40t i miala 49cm i 3090g. Teraz brakuje jej 3 miesiace do 3 lat i la 96cm i 15kg wiec mala nie jest [emoji16]
Nie ma reguly.
Moja urodzila sie w 40t i miala 49cm i 3090g. Teraz brakuje jej 3 miesiace do 3 lat i la 96cm i 15kg wiec mala nie jest [emoji16]Zastanawiam się czy masz jakieś obawy, ze dziecko urodzi się wcześniej? Jakieś komplikacje w ciazy? Bo w 39 tc dziecko raczej ma normalną wagę i wzrost czyli ok 56 cm. Oczywiście to nie reguła. Mój syn urodził się w 33 tc i miał 49 .
Zgadzam się, że dzieci rodzą się różne, chciałam tylko powiedzieć, ze planowana cesarka przy planowanej cesarce na 39 tc raczej nie powinno być dużej różnicy w wielkości dziecka, niż gdyby urodziło się drogami natury. A na podstawie usg można mniej więcej wiedzieć jak duże się urodzi.Moja urodzila sie w 40t i miala 49cm i 3090g. Teraz brakuje jej 3 miesiace do 3 lat i la 96cm i 15kg wiec mala nie jest [emoji16]
Nie ma reguly.