reklama

Ciąża po 40

Majuska - to chętnie bym go zobaczyła w czymś takim w chwili gdy mnie tak wkurza,ze że bym mu łeb urwała. To by mnie rozbroiło :) Kupiłam mu już bokserki z napisem "mów do mnie generale" , bo trepowski charakter w nim
siedzi .

Jezoooo... jak ja się boję os i szerszeni.!!!

reklama
Zoyka Ty na mnie działasz:-).To jak ten dowcip żona na pytanie czemu się z mężem rozwodzi mówi ,że na tle religijnym .Pytają to znaczy.Ona :On myśli iże jest Bogiem

Majuśka u nas jest tego trzy razy więcej. W napadzie szału kupując myślałam, że fajnie będzie... staw, Tabi z miejscem do biegania a z czasem może drugi dom się postawi dla któregoś z chłopców. Dzisiaj mam 20 arów nieużytkow :-D z chwastem wyższym ode mnie. To znaczy w założeniu tam miał być 5arowy staw otoczony ślicznym trawniczkiem w cieniu czereśni...
Zoyka gatki mnie rozwaliły, ale osobiście nie chciałabym małżonka w nich widzieć. Potem w sytuacji intymnej widziałabym oczami wyobraźni jego tyłeczek i nastrój by od razu mi strzelił w diabły. Co to za intymnośc gdyby zarykiwała się śmiechem? :-D Ja się boję szerszeni a pszczół unikam. Osy mam w nosie bo póki nie przygnieciesz to nie zaatakują a tamte dwa lecą z szarżą bez względu na wszystko, wystarczy być w pobliżu

hełoł
Zoyka gatki sa zabawne ale raczej to odziene które podarowałabym na okolicznosć rozowdu bo mam podobnie jak Anka :-D od razu oczyma duszy swojej widziałabym go w tych galotkach i nastrój poszedłby się ... :-)
Młody w ramach raczkowania wciaga karmę Bazyliady - ma taką specjalistyczną weterynaryjną :-D
Majuska zła kobieto nie mam śliwy :-D Wyobrażam sobie minę swego szefa na widok podbitego oka :-D
Azula i dobrze że Amelia ładnie przybiera i rośnie :-) I tego się trzymaj bo warto.
Basiu tak sobie pomyślałam, że może coś w jubilerze - widziałam jakies srebrne łyżeczki, smoki - to na pamiątkę, choć moja znajoma dostała ładne wydanie pisma świętego.

Oj dziewczyny !

Tyłek mojego J w takich bokserkach to rozkosz . W sypialni nie musi być zawsze romantycznie. Może być zabawnie ,raz trochę perwersyjnie a czasem romantycznie :P

Zoyka mialam sie kiedyś spytać, mieszkacie na tym osiedlu wojskowym niedaleko jednostki? Spytaj Jarka czy zna kapitana R. Grabowskiego :-D W sypialni musi być radośnie i zabawnie, ale chodzi o me nastawienie i chęci w razie działania wyobraźni w gatkach :-D nie są podniecające :)))
Misia zawsze to jakieś jedzonko... skąd masz? przypełzło :-D

Wanda mi sie odparzyła, pierwszy raz tak mocno i nie wiem dlaczego. Przy poprzedniej zmianie pampka nie było ani śladu a teraz tyłeczek czerwony :-(

Ostatnia edycja:
no dzięki za słowa pocieszenia :-D Jeśli wierzyć temu co jest napisane na opakowaniu to Kubutek tylko skorzysta i tak będzie miał ładne lśniące futerko, nie będzie miał złogów w nerkach oraz kamienia na zębolach :-D
Zoyka ja bym miała ataki śmiechu i to nie w ramach radosnego sexu :-D

Zoyka, nam juz niejeden "numerek" szlag trafil ze smiechu... Typu np. akcja idzie w najlepsze, czuje jakis dziwny ruch, patrze, a na tylku faceta mego siedzi kot i przyglada sie z wyrzutem, czemu tu kotecku trzesienie ziemi funduja zamiast przytulnego miejsca do spania. Sprobuj zachowac powage... A czasem pogawedka "zadryfuje" w dziwne skojarzenia i tez szlag trafi wszelkie uniesienia... Nie trzeba specmajtow zeby rozwalic nastroj.:-D
Misia, czy to jest urinarka czy renal?:nerd:

reklama
aa nie powiem Ci Kłaczku bo przesypałam żarcie do pojemnika a firma jakaś nowa dla nas. Po rozmowie ze znajomymi wetami przestaliśmy kupować royala - ale nadal ma weterynaryjne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry