reklama

Ciąża po 40

Hmm... Prowadze Klaka na Urinary i to HD, ale powiedzialbym ze srdnio skuteczna... Jesli masz lepszy pomysl na karme dla SUK-owca to dawaj. W jakim kierunku karme ma Bazylia?

reklama
ona ma kłopoty z nerami więc taka nerkową ma. problem w tym, ma często zapalenie pęcherza i krwiomocz i jakoś nikt nie ma koncepcji dlaczego :-( jednak jej problemy sa wynikiem wypadku, operacji no i dość sporej otyłości - to jest dość prostackie tłumaczenie ale chyba polega onoA NA prawdzie. ` `rę`ka `młog````ego `:baffled:
jak której z nas zapamięta nazwę tej nowej firmy to od razu tu wrzucę.

no zdecydowanie :baffled: lubi tez piloty i telefony. Dziś próbował nakarmić ślimaka kockami ale jeszcze mi nie wychodzi :-D ku memu zdziwieniu nawet kształty dobrał odpowiednie ale ma za słabą koordynacje oko - ręka - noga ;-)

Kłaczek wszystko fantastycznie smakuje. Ale kupiłam mlodemu klocki drzewniane malowane i oczywiście musiał jej polizać... okazało się że farba da sie zlizać :baffled: muszę sama je polizać i sprawdzić - bo możliwe ze to co innego farbuje.

Anka- Jarek pracował w Warszawie w 36 pułku jakimś tam. W Słupsku mieszka od 3 lat.

Klaczek - a ja kiedyś miałam taka sytuację ,ze mój pies nie lubi facetów i jak miałam faceta przed Jarkiem to gdy tylko tamten wyszedł z łóżka do Łazienki to pies wskakiwał, kladł się i jak tamten wracał to na niego warczał. I kiedyś podczas numerku pies stanął koło łóżka i zaczął warczeć an Andrzeja. Myślałam że padnę :)

a co Wy tak tu urzędujecie w godzinach kąieli i usypiania bobasów, hę?? same się Wam kąpia i usypiają??

Paćka po zrobieniu kilku "scen" padła:no:...

Kłaczku mi wystarczy , że podczas akcji 2 koty i pies gdzies tam siedza obok ( nie musza na nas wchodzić ) bo oczywiście siedzą i się gapią, dlatego jak se przypomnimy to często sie je wyprasza już na wstępie i zamyka drzwi
Idę posprzątać kłaki, strzyżenie mi się rozkręca. Była u mnie dziś taka słodka Tosia - shihtzu, a jutro mam terierka walijskiego - czyli to co tygryski lubią najbardziej:-) Trzymajcie kciukasy co by się jeszcze bardziej rozkręciło:tak:;-)

reklama
Moja już dawno wykąpana, ale dziś jest popis niespania:no: gada w łóżeczku i ssie ręce aż słychać w kuchni. Oszaleję za chwilę jak nie zaśnie, bo sama już padam.
Zoyka no to nie będzie znał, ten kapitan to mój taki największy przyjaciel z rodu męskiego:))) znamy się kupę lat a widujemy raz na 5 bo za daleko niestety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry