anka_d
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
ledwo żyję, spałam cała noc - to prawda - ale żmija mnie wczoraj wykończyła zasypiając o 21.50. Nigdy jeszcze tak późno nie zasnęła i nie wiem co to było. Z nadzieją na lepszy dzień nakarmiłam ją teraz i czekam aż zaśnie. Obudziła się przed 5 na sniadanko. Tylko niech zaśnie, bo z czkawką to raczej ciężko
wtedy ja chyba wskoczę jeszcze na te dwie godzinki podrzemać, bo się wywrócę. A dziś czeka mnie trudny dzień, muszę ogarnąc stodołę bo w piątek przyjeżdża podmurówka na ogrodzenie w jakiś strasznych ilościach i trzeba to upchnąć przejeżdżając przez stodołę... Filip musi mi pomóc i już widzę jak będzie skrzeczał
))
Asia fajnie, że dobrze się czujesz no i urlop
)) będziesz miała więcej czasu za zerkanie do nas ;-)
ledwo żyję, spałam cała noc - to prawda - ale żmija mnie wczoraj wykończyła zasypiając o 21.50. Nigdy jeszcze tak późno nie zasnęła i nie wiem co to było. Z nadzieją na lepszy dzień nakarmiłam ją teraz i czekam aż zaśnie. Obudziła się przed 5 na sniadanko. Tylko niech zaśnie, bo z czkawką to raczej ciężko
wtedy ja chyba wskoczę jeszcze na te dwie godzinki podrzemać, bo się wywrócę. A dziś czeka mnie trudny dzień, muszę ogarnąc stodołę bo w piątek przyjeżdża podmurówka na ogrodzenie w jakiś strasznych ilościach i trzeba to upchnąć przejeżdżając przez stodołę... Filip musi mi pomóc i już widzę jak będzie skrzeczał Asia fajnie, że dobrze się czujesz no i urlop
) Paćka się obudziła o 4, dostała cyca i pięknie zasneła, ale niestety 5.20 oczy jak 5 zł i tyle dobrego

:-)
...ech te bachory
Kłaczku bo surowe jeść cały czas to jednak mało smaczne ,a pies czy kot to już prawie człowiek:-)