reklama

Ciąża po 40

barbara a od zqwsze Twoja wczesnie sie budzula?ja mam nadzieje ze moja jak Patryk bedzie wstawala min o 8. zdarza sie ze i do 10 spi jak pozno wieczorem usnie. o 8wstaje jak pojdzie spac o 20.

reklama
Ollena moja też jest kąpana o około 19-20 potem jest na ogół wesoła kopie nóżkami ,macha rączkami i strzela uśmiechami(no teraz jakoś kilka dni bardziej marudziła ale czy to przez nasz spieprzony nastrój tym wypadkiem i to szczepienie czy co nie wiem)i potem tak od 22 śpi z przerwami w środku nocy nad ranem do około 9-10 rano (przerwy na wydojenie matki)mam nadzieję ,że jej tak zostanie :tak: ,a w dzień to różnie bywa czasem prawie cały prześpi czasem wcale nie.

Azula maja podobnie,z tym ze moja ma jakies 4drzemki po 30min w ciagu dnia. Bylam z nia na 2h spacerze o 17 to ani na chwile nie zmruzyla oka tylko sie gapila;)
Usnela zaraz po kapieli ale mm ja obudzil telefonem i zaczyna sie cyrk:(

hełoł smętnie ... Kubutek ma wirusowe zapalenie oskrzeli :-( wczoraj jak go odbierałam ze żłobka pani powiedziała że kasłał, ale w dordze do domu było ok a rano dziś lekarz i diagnoza wirus. Mógł złapać w żłobie a mógł równie dobrze na spacerze. Znajomy stwierdził: ta pogoda :-( wiesz jaki jest tłok w poradni dla dorosłych ??? echhh
Flo a co dla kocic byś polecała ?
Ania jesteś szalona mówie Ci :-p ale liczę że w końcu siądziesz na tyłku i wypoczniesz.
Majuska jak masz ochotę to pisz na pw :-) mój m. zrobi Ci jakąś stronę, ulotki, wizytówki i co tam chcesz.
Kłaczku fajnie że w angielskim czynisz postępy :-)
Basiu baaardzo fajny prezent no i miś - Młody ma Pana Mięciutkiego i faktycznie go lubi.
Zoyka jakby to powiedzieć :-D pewneo wrzucę jakiś link albo fotki Kubutka :-D ale kiedy to nie wiem.
z rzeczy traumatycznych - odwiedziny teściowej :wściekła/y:

Misiu, przykro mi ze maly chory, ale poradzi sobie... Karol mial 6 tygodni jak to swinstwo zlapal i wykaraskal sie bez lekow - da sie. MOj angielski dalej kulawy lecz skuteczny.:-D A kocicom to samo co kocurom - BARF to madra forma zywienia kotow i psow, tylko niektore koty sa za glupie zeby sie na tym poznac.;-)

Misiu raczej choróbsko to ze żłobka:tak::-(.Moi chłopcy zdrowi byli do póki nie poszli do przedszkola jedyny plus jaki zauważyłam tego ciągłego chorowania przedszkolnego(świnki,różyczki ,ospy zapalenia spojówek o grypach itp już nawet nie wspominam) to potem w wieku szkolnym chorowali już mało względem dzieci ,które nie chodziły do przedszkola ,a co za tym idzie nie mieli zaległości w nauce.Oby Kuba szybko wyzdrowiał

mnie znajoma dziś pocieszyła, że jej koleżanki syn chodząć do żłoba łapał wszystko ale już w przedszkolu nie dość że był wodzem bandy to chorował baaardzo rzadko. Problem w tym, że tak naprawdę nie mamy jak się nim zaopiekować :-( Dziadkowie odpadają itd. ... jakoś to ogarniamy :-(
Ollena Kuba za tydzień skończy 11 miesiecy.

reklama
I ja się witam wieczornie.

Głowa niedawno przestała boleć.

Dwie burze w dzisiejszym dniu zaliczone. Raz uciekałyśmy przed jedną i się udało. Wpadłyśmy do klatki i lunęło.

Dziecko tak dzisiaj dokazywało ,ze po kąpieli nawet nie myślała o spaniu. Puściłam łobuza na dywan. Padła po 30 minutach. Leży tam do teraz bo nie mam siły jej wynieść do łóżeczka. Wyrodna matka ze mnie ;-)

Czy Wy tez macie wszystko w jedzeniu ? Dzisiaj dawałam zupkę jarzynową i znowu bodziak zafajdany. Wygodniejsze jest jednak karmienie mlekiem. Z jedzonkiem to zabawa na całego. Je, ale się rozgląda, macha rączkami, wkłada je do buzi znienacka , rozmazuje jedzenie. Uwielbiam patrzeć jak nastawia buźkę do łyżeczki i jak mieli języczkiem tak pociesznie i nieumiejętnie jeszcze.

Kiedy kaszki ? Wyczytałam z,e gluten od 5 miesiąca. Podawałyście od 5 miesiąca ? kiedy wprowadziłyście kaszki bezglutenowe ?

Czym przykrywacie swoje dzieci na noc teraz ? Misia tow iem,ze ma śpiworek. (Misia dasz radę :D )

kłaczek - brawo :) Uczysz się angielskiego sama czy w szkole (bo zapomniałam). ?

Olena - a wiesz ,ze myślałam o tym samym ! Kiedyś pisałam ze ciekawa jestem jak wyglądacie ale żadna nie pociągnęła tematu to nie drążyłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry