kłaczek
Fanka BB :)
Flo, zabytkowe koty maja swoje przywileje. Ja mam SUK-owca - tez miewa "zawiewy".
Zoyka, ja po prostu nie lubie FB. Nie umiem sie tam poruszac, zwlaszcza w grupach. "Dzieki" temu stracilam kontakt z paroma osobami z innego forum, ktore postanowily sie mniej publicznie kontaktowac - nie umiem sie tam z nimi polapac i dupianka.
Dziecko mi sie z jedzeniem "przycielo". Zrobilam mu dzis "sloiczkowy" obiadek, czyli jego ulubione spaghetti ze sloiczka i... Jak zwykle zjadal 2 sloiczki, tak teraz z pol sloiczka zostalo.
Normalnie zmorek.
Zoyka, ja po prostu nie lubie FB. Nie umiem sie tam poruszac, zwlaszcza w grupach. "Dzieki" temu stracilam kontakt z paroma osobami z innego forum, ktore postanowily sie mniej publicznie kontaktowac - nie umiem sie tam z nimi polapac i dupianka.
Dziecko mi sie z jedzeniem "przycielo". Zrobilam mu dzis "sloiczkowy" obiadek, czyli jego ulubione spaghetti ze sloiczka i... Jak zwykle zjadal 2 sloiczki, tak teraz z pol sloiczka zostalo.
Normalnie zmorek.

.Poza tym M co dzień coś takiego powie,że mam ochotę się z nim rozstać.
( jakbym o tym wiedziała to nie wiem czy bym z tego asfaltu ją zbierała
), no a mój dzisiejszy klient, przesympatyczny yorczek, zrobił sobie podczas strzyżenia ze strachu kupkę i ja w to wlazłam crocsem i rozdeptałam po podłodze....dobra tyle

oni myślą ,że zajmowanie się dzieckiem całe noce i dnie i karmienie cyckiem to nie praca .Ino za opiekunkę,sprzątaczkę i kucharkę o kochance już nie wspomnę nie płacą bo by nie zarobili(poza wyjątkami ale wyjątek potwierdza regułę)