Moja spala od 20.30 do 9 rano wiec wyspalabym sie gdyby nie to, ze nie moglam usnac wcale i cala noc sie meczylam :/
No i przezylam koszmar dzis, bo postawilam wozek na tarasiku przed domem, patrzylam czy mala spi jak juz sie obudzila to gapila sie na drzewka i cieszyla, wiec poszlam do kuchni, nagle wrzask, biehne wozek zjechal z dwoch schodkow i sie przewrocil!!! Kuzwa tyle stal i nawet nie drgnal przez ten wiatr, ja stalam obok dlugo i nic, dopiero jak odeszlam

((( przezylam zawal, poplakalam sie, bo z wlasnej glupoty by sie stalo nieszczescie gdyby nie pasy

(((((
Co do sloiczkow to jak same sobie nie ugotujemy to nie bedziemy wiedzialy co te dzieci tak naprawde jedza...
klaczku moje obydwoje od poczatku na plasko w wannie lezeli, na poczatku podtrzymywane pod glowke ale teraz Mia juz lezy sobie sama swobodnie, glowa macha i nie przeszkadza jej juz, ze napije sie wody czy zmoczy oko

Wszelakim lezaczkom mowie NIE, bo jak sama wiesz dziecko od pierwszych dni musi uczyc sie zyc w wodzie
Aniu Maclaren XLR (mowie konkretnie o tym modelu) to nie zwykla parasolka na chwilowy spacer i do auta. To jest spacerowka a'la parasolka, mega szeroka, stabilna i wazy az

7kg. Poza tym nadaje sie juz dla nowordka i moze byc i dla 4latka. Ma zaglowek dla noworodka, spiworek, materacyk, rozkladany daszek ktory okrywa cale dziecko przed sloncem i kolka tak wygodne, ze jak juz pisalam przejada po kazdym terenie i co najwazniejsze...LEKKO. Bo moj Quinny BUzz to jak topor i musze sie niezle napocic zeby przejechac po piasku chocby.
Ale ja nie namawiam bo wiem, ze drogi.. swoja droga i tak stanial bo ja kupowalam go 3 lata temu za 1700.
Zoyka co do ubierania to ja chce wlasnie dlugie rekawy po to zeby juz bluz i sweterkow nie zakladac. Body z krotkim, bluzka, legginsy i dawaj

Jak jest cieplej np. 25 (mojej ciagle zimno) to wtedy body z dlugim i legginsy bez skarpet.
Na upaly to sukieneczki, bodziaki albo rampersy tez bez skarpet.
Wasze tez tak smiesznie opalone? Moja jak czekoladka wszedzie tylko body ma biale

A polspiochow juz nie kupuje a spiochy mam 2 sztuki i czasami zakladam na noc jak chlodniej ale pajace wolimy.
W dzien to panny w pidzame nie wypada ubierac