klaczku i my jako dzieci lezelismy od poczatku na plasko i moje dzieci tez, nigdy nie bawilam sie w zadne wynalazki a wanienka byla tylko przez pierwsze 2-3tyg.
Teraz leje duuuzo wody i Mia jest taka szczesliwa, ze az piszczy :-))) To za Twoja namowa, zeby zaczac przyzwyczajac do wody od wanny :-)) No i tez dzieki Tobie stosujemy dluugie kapiele i dzieki temu sadze Mia usypia 20-21 :-)
Zoyka no ja nie smaruje bo jednak nie wystawiam jej calkiem na slonce bezposrednie. W wozku jak jezdzi to sie opala, stopy jak murzyniatko ma..podeszwy biale a reszta braz, dlonie tez
Teraz leje duuuzo wody i Mia jest taka szczesliwa, ze az piszczy :-))) To za Twoja namowa, zeby zaczac przyzwyczajac do wody od wanny :-)) No i tez dzieki Tobie stosujemy dluugie kapiele i dzieki temu sadze Mia usypia 20-21 :-)
Zoyka no ja nie smaruje bo jednak nie wystawiam jej calkiem na slonce bezposrednie. W wozku jak jezdzi to sie opala, stopy jak murzyniatko ma..podeszwy biale a reszta braz, dlonie tez

:-).Bo przez te deszcze to parszywe się zrobiły ,a mieszkam przy ulicy i takie niefajniaste były zacieki spaliny+ woda deszczowa o0d ogrodu takie zasr ... od muchy,a teraz czyściutkie.Cholerne papugi znów uciekły z klatki cwaniaki przesówają karmnik no ale niech trochę skrzydła rozprostują jak zgłodnieją same do klaty pójdą i je przyskrzynię bo to średnie papugi i zbyt długa wolność = zasr..e mieszkanie.Co do opalania to Amelka leciutko jest opalona bo dużo na dworze przebywa i czasem słońce ją złapie ale ja bym odwagi nie miała takiego maluszka opalać przecież ta skórka jest jeszcze tak delikatna
.Amelka kąpie się ze mną w wannie już od kilku tygodni bo przy wanience bolały mnie plecy
i kąpiemy się razem ona ma frajdę ja średnio bo w letniej wodzie muszę siedzieć w upały pół biedy ,a teraz to gorzej ja lubię parzalnie
no cóż grunt ,że żyjemy i nikomu nic się nie stało