oglądałam Wojnę domową
odcinek z joginem czyli Łazuką
Od razu pomyślałam o Flo.
Zoyka na opakowaniach jest informacja czy produkt gluten posiada czy nie. Oraz od którego miesiąca można ją podawać.
Ollena od 20 lat jestem z mym m., od 12 jesteśmy małżeństwem i ... ostatnio znajoma mi powiedziała: zazdroszcze Ci, że masz go, że z nim rozmawiasz, że macie podobne zainteresowania, że jest twoim przyjacielem... bo u mnie tak nie ma. Tylko, że to wszystko kosztowało nas dużo pracy - bo taki stan nie jest dany. To ciężka praca i czasem boli. jedyne co moge powiedzięć to ROZMAWIAJCIE. Mów mu o tym co czujesz, czego oczekujesz ale i słuchaj go uważnie.
odcinek z joginem czyli Łazuką
Od razu pomyślałam o Flo.Zoyka na opakowaniach jest informacja czy produkt gluten posiada czy nie. Oraz od którego miesiąca można ją podawać.
Ollena od 20 lat jestem z mym m., od 12 jesteśmy małżeństwem i ... ostatnio znajoma mi powiedziała: zazdroszcze Ci, że masz go, że z nim rozmawiasz, że macie podobne zainteresowania, że jest twoim przyjacielem... bo u mnie tak nie ma. Tylko, że to wszystko kosztowało nas dużo pracy - bo taki stan nie jest dany. To ciężka praca i czasem boli. jedyne co moge powiedzięć to ROZMAWIAJCIE. Mów mu o tym co czujesz, czego oczekujesz ale i słuchaj go uważnie.
...dopiero "dedi" uratował sytuację , wrócił koło 16.30, i co???? ...i kuźwa super grzeczność do 19
...ja pierd...lę
)
...no i poprawiło się znacznie u nas w sferze łóżkowej, moje hormony się chyba ustabilizowały bo mi się chce
no i całkiem nieźle nam to wychodzi