Florentyna
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Noc taka sobie , karmienie około 1, następne tuż przed 5 - ucieszyłam się, że czas spania cięgiem wzrasta do 5 godzin. Tylko co z tego, jak młody dziś postanowił zaprezentować męską solidarność z tatusiem, który wyjątkowo dziś wyjeżdżał do pracy o jakiejś pogańskiej porze. Jakoś od wpół do 6 obaj byli " na nogach". Młody gadał, wierzgał, rechotał i ogólnie absorbujący był. Tatuś pojechał, młodego stłumiłam cycem i jakoś tak się obudziliśmy prawie o 10! Maks leży teraz w bujaczku i gada do swoich szczurów. Tłucze łapkami w zabawki już całkiem intencjonalnie, a poza tym zrobiła się z niego szczypawa okropna - łapie za skórę i szczypie, najgorzej, że przy karmieniu szczypie w cyc...
Noc taka sobie , karmienie około 1, następne tuż przed 5 - ucieszyłam się, że czas spania cięgiem wzrasta do 5 godzin. Tylko co z tego, jak młody dziś postanowił zaprezentować męską solidarność z tatusiem, który wyjątkowo dziś wyjeżdżał do pracy o jakiejś pogańskiej porze. Jakoś od wpół do 6 obaj byli " na nogach". Młody gadał, wierzgał, rechotał i ogólnie absorbujący był. Tatuś pojechał, młodego stłumiłam cycem i jakoś tak się obudziliśmy prawie o 10! Maks leży teraz w bujaczku i gada do swoich szczurów. Tłucze łapkami w zabawki już całkiem intencjonalnie, a poza tym zrobiła się z niego szczypawa okropna - łapie za skórę i szczypie, najgorzej, że przy karmieniu szczypie w cyc...
Szczypania juz nie zauwazam. (Tylko sie dre.)
Pospała do 10 i koniec dobrego, wykonała 10min drzemkę a teraz wydziera się na macie. W wózku też było beee, łożeczko jest feee, za chwilę mata będzie do niczego. Pomijam drobny fakt, że zjadła i wypluła na siebie nadmiar - przebrałam - połozyłam i wypluła przetrawiony serek - przebrałam - wózek i znowy wypluła tym razem niszcząc body i pościel - przebrałam i zaparłam się że to koniec
bo Cię przywoływałam już jakiś czas temu. Ćwiczenia + raczkowanie i jej się wyrówna. Najwazniejsze że raczkuje, chociaż Ci współczuje bo teraz się zacznie. Idź koniecznie na konsultacje ze sobą bo to głowa, a powikłania, nawet jeśli ostatnie wystapiło 20 lat temu u 2 pacjentów musisz o nich wiedzieć.
Mała bestia.