reklama

Ciąża po 40

tak Misia święta prawda:tak:i sa śmierdzące kuwety.Ollena przy moich sąsiadach zwykły kot wychodzący nie zdałby egzaminu albo by go zatłukli albo bym miała sprawy sądowe o zanieczyszczanie klatki schodowej bo dom owszem prywatny i jest ogródek ale klatka wspólna i wspólne podwórko

reklama
Azula co za towarzystwo, współczuję, serce boli, że ludzie potrafią być tacy beznadziejni:no::no: Moje oba koty wychodzą, mieszkam w bloku na parterze, ogólnie są bardzo lubiane, zwłaszcza rudzielec, który jest zdrajcą i łasi się do wszystkich i jest taką osiedlową maskotką

Dziewczyny ja mam kocie miski na parapecie i to już jakiś czas bo Maja by im wyjadała, koty spokojnie sobie tam wskakują i nie maja problemu z dostępem, spróbujcie ( wiem misia że ty masz niepełnosprawną kocicę ) u mnie psia karma była już jedzona kilka razy, ale Royal Canin to może nie trująca :)))))

Ostatnia edycja:
Majuśka tłucz kasę!!! będziesz miała na ZEN w domku :-D poza tym marzysz przecież by to się rozkręciło i zebyś nie musiała wracac do pracy... więc strzyż, gol, obcinaj :))) szkoda że wilka nie mozna ufryzowac bo bym przyjechała żebyś sobie dotłukła kasy na ładną komódkę do sypialni :))))

Majuśka tłucz kasę!!! będziesz miała na ZEN w domku :-D poza tym marzysz przecież by to się rozkręciło i zebyś nie musiała wracac do pracy... więc strzyż, gol, obcinaj :))) szkoda że wilka nie mozna ufryzowac bo bym przyjechała żebyś sobie dotłukła kasy na ładną komódkę do sypialni :))))

A gdzieżbym zdzierała z Anki_d , po znajomości Tabriska byśmy jakos za pół darmo ufryzowały:tak::-D

Majuska z Royla rezygnujemy ale na rzecz karmy jeszcze lepszej :-D nasz syn będzie miał lśniace futerko :-D wyjada jej karmę ... ale na szczęscie kuweta go nie interesuje :-D Bazylia nie wskoczy na parapet, nasz Kocur ponieważ jadł mokrego royala to miał miskę na stole :-D

reklama
:szok: jak można mieć hyzia na punkcie komódek :-D torebki, buty ale komódki ?
Dziecię obudziła jakaś karetka + straż pożarna i polizcja pewno... nie wiem wypadek, pożar ale cudnie było słychać, tak cudnie że Młodziez zakwiliła a ja na nasłuchu ... nie sądże żeby dospał dziś do rana. Zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry