anka_d
Fanka BB :)
Bry
))
Noc za nami do 5.40 hurra
Dzisiejszy dzień musi być jeszcze lepszy od wczorajszego i z tym postanowieniem i śpiewem na ustach nakarmiłam biedronkę
))
Misia nie jestem typowa baba... nie fascynują mnie torebki i apaszki - ok buty lubię ładne
) - za to mam nieszkodliwe hyzie z komódkami 
Mój pies mnie wkurzył, w nocy nie przyszedł mnie budzić i nasikał w łazience
Drugi raz w życiu zrobił taki numer ale wtedy mał chory pęcherz a dziś chyba chory rozum. Od wczoraj jest obrzydliwie nieznośny i nie wiem co mu odwaliło. Jeszcze jeden numerek w takim stylu i autentycznie spiorę mu futrzaste dupsko.
Wanda naciaga sobie na głowę ochraniacz z łóżka, uprawia Odę do domku a ja piję w ciszy i spokojności kawę. Kto się dołączy?
Noc za nami do 5.40 hurra
Dzisiejszy dzień musi być jeszcze lepszy od wczorajszego i z tym postanowieniem i śpiewem na ustach nakarmiłam biedronkę Misia nie jestem typowa baba... nie fascynują mnie torebki i apaszki - ok buty lubię ładne

Mój pies mnie wkurzył, w nocy nie przyszedł mnie budzić i nasikał w łazience
Drugi raz w życiu zrobił taki numer ale wtedy mał chory pęcherz a dziś chyba chory rozum. Od wczoraj jest obrzydliwie nieznośny i nie wiem co mu odwaliło. Jeszcze jeden numerek w takim stylu i autentycznie spiorę mu futrzaste dupsko. Wanda naciaga sobie na głowę ochraniacz z łóżka, uprawia Odę do domku a ja piję w ciszy i spokojności kawę. Kto się dołączy?

.Majuska takie ustrojstwo do mordowania zwierzów to na wiocha pl jest;-):-)