anka_d
Fanka BB :)
Uśpiłam Wandzię w południe i na chwilę sama poszłam się zdrzemnąć, z chwili zrobiło się 1,5 h
Psi kurczak prawie sam wyleciał z gara rozgotowany
)) na dnie zostało może 2 cm wody, udało mi się ufff
)) Biedronek powolutku się budzi, mleko już przygotowane a ja mam nadzieję zdążyć z szybką kawą bo spałam jednak za obficie.
Nie gotuję sobie obiadów będąc na diecie, ale chyba w ramach imieninowej rozpusty pójdziemy spacerkiem do MacDonalda na tortillę i frytki
zobaczę czy będzie mi się chciało. Słońce już nie pali tak strasznie więc można się przejść. Obok nas leci A4 i akurat mamy stację benzynową z Mac`iem - jakieś 45 min wolnym krokiem.
Wanda lubi tv, ale łapie jednym okiem gdy włączam i zdecydowanie unikam sadzania jej przed odbiornikiem. Kolorowe obrazki ją fascynują, z tym że biedne dziecko oglądało mecze na euro lub wiadomości teraz
)) na wsi miałam telewizor włączony może 3 razy? z zasady gra tylko radyjko. Mały Filip bał się Scooby Doo i innych tego typu, oglądał Strażaka Sama i Boba Budowniczego oraz jakąs inną bajkę, tytuł mi wyleciał z głowy. Maciek do znudzenia młocił Kubusia Puchatka i nic innego 
W ciązy chodziłam cały czas w ciążówkach na szerokim pasie, bardzo je polubiłam i były wygodne a do tego bawełniane bluzki, niby ciążowe bo lekko poszerzane ale i dziś je naciągam na siebie i wyglądają jak tuniczki tuż za tyłek
Psi kurczak prawie sam wyleciał z gara rozgotowanyNie gotuję sobie obiadów będąc na diecie, ale chyba w ramach imieninowej rozpusty pójdziemy spacerkiem do MacDonalda na tortillę i frytki
zobaczę czy będzie mi się chciało. Słońce już nie pali tak strasznie więc można się przejść. Obok nas leci A4 i akurat mamy stację benzynową z Mac`iem - jakieś 45 min wolnym krokiem. Wanda lubi tv, ale łapie jednym okiem gdy włączam i zdecydowanie unikam sadzania jej przed odbiornikiem. Kolorowe obrazki ją fascynują, z tym że biedne dziecko oglądało mecze na euro lub wiadomości teraz

W ciązy chodziłam cały czas w ciążówkach na szerokim pasie, bardzo je polubiłam i były wygodne a do tego bawełniane bluzki, niby ciążowe bo lekko poszerzane ale i dziś je naciągam na siebie i wyglądają jak tuniczki tuż za tyłek