anka_d
Fanka BB :)
Kłaczek gratuluję malucha
zawsze jest stres gdy czeka się na to pierwsze uderzenie serduszka.
Zoyka bo telewizja nie pobudza wyobraźni małego człowieka, podaje wszystko "na talerzu". Zafascynowanie poruszającymi się obrazami nie wpływa na rozwój dziecka, które ma gotowca zamiast poznawać świat wszystkimi swoimi zmysłami samodzielnie.
zawsze jest stres gdy czeka się na to pierwsze uderzenie serduszka. Zoyka bo telewizja nie pobudza wyobraźni małego człowieka, podaje wszystko "na talerzu". Zafascynowanie poruszającymi się obrazami nie wpływa na rozwój dziecka, które ma gotowca zamiast poznawać świat wszystkimi swoimi zmysłami samodzielnie.
. 
ostatni raz to doszedł kupiszon potem znów piciu i jeszcze jeden
.A teraz sobie śpi.Katrina ja też mam mieszane uczucia co do spiral jednak wybieram tabletki i to też nie na wszystkie bym się zgodziła.Ale to moje zdanie prywatne.Zresztą jak nie bierze się pewnych rzeczy pod uwagę to spirala jest wygodna ,na kilka lat i nie trzeba dzień w dzień myśleć .Ja już mam nawyk i jak w "Sex-misji" dźwięczy mi w głowie "weź pigułkę,weź pigułkę".Też się zastanów bo spirala to niestety nie tylko hormonalna metoda antykoncepcji.
)