Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale mój stary nie chce słyszeć:-)..na szczęście zdecydował się wreszcie na ogolenie łba ( bo ma dłuższe włosy )i jutro się golimy
( spirala Mirena)
, w szoku jestem, że on już staje
....no i fotki w duecie super, moje koty raczej się do Paćki nie tulą bo ona je masakruje, o dziwo, żaden z nich jeszcze jej nie podrapał, po prostu odchodzą, czym jestem zaskoczona, bo mnie na pewno za takie coś pocharatałyby

Wandzia wyprodukowała więc na przewijak do zmiany pieluchy, pochyliłam się żeby umyć a ta ponowiła atak... prosto w moją twarz i dekolt. Chciałam udusić zasrańca i nie wiedziałam co pierwsze mam ścierać 

Jula fajnie wygląda leżąc na brzuszku. Wam współczuję spalnie skóry, dziś będziecie cierpieć męki okrutne 
Lubię K. Bunsha bardzo, nie znoszę S. Kinga...
Młoda wstała o 6.30, a ja pół godziny wcześniej uskuteczniałam w łóżku przeciąganie, połączone z niedowierzaniem, zdziwieniem i niepohamowaną radością
No ale to pewnie jednorazowy incydent
Kurczę współczuje tej rozwrzeszczanej gównażerii, a gdybyście poszli do nich jak sie zbiorą i poprosili po dobroci, że macie malutkie dziecko, które się co chwilę budzi i płacze i bardzo ich prosicie o wyrozumiałość, itp. itd. może prędzej by to podziałało niz robienie rozpierduchy, a oni potem w ramach zemsty będa Wam fundować różne atrakcje. Wiem, że człowiek chętnie rozdarłby to towarzystwo na strzępy gołymi rękami, ale liczy się efekt, a gnojki z nudów lubią wymyslać różne akcje żeby się zemścić. Jakby zaapelował do ich sumień po dobroci może to by się efektywniej rozwiązało? 
A ja czytam w lozku, wieczorem, jak maly zasnie... No, nie idzie duzo po zasypiam, ale ta jedna na tydzien czy dwa to poleci.
Jak lubisz Bunsha, to poszukaj Golubiewa - "Puszcza", "Szlo nowe", "Zle dni", "Boleslaw Chrobry" - swietne. I powinien Ci sie spodobac M. Druon i jego "Krolowie przekleci" - tez kilka tomow. Francja, XIIIw., swietnie sie czyta. TAkich rzeczy mi tu brakuje, lapie to co jest w bibliotece i jak sie nie ma co sie lubi... Juz nawet Harlequiny czytam w akcie desperacji.