Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak poważnie to pakujesz dwie zmiany wiecej ciuszków do przebrania jakby co. Zwiad co mozna kupić w pobliżu a co trzeba zabrać ze sobą, czy bedzie posciel czy nie bedzie, miseczki, butelki, podgrzewacze itp.
to coś w rodzaju galeriowca chyba.
Obcy człowiek więcej serca ma dla Wandy niż wujek, jedyny zresztą na świecie bo ja poza przyrodnią siostrą rodzeństwa nie posiadam. 

jeden bagaż nasz - 3 Kubutka
no a ponieważ to było z dala od sklepów, sieciówek itd. ... (ponoć biedronka tam występuje ale nikt jej nie widział) to jedzenie na 4 dni + pampki + stosowne zapasy owego.Obejrzałam i jestem pod wrażeniem obłędu architektonicznego.
.

)Takie ucisk chyba wiecie jak to jest.Misia to tylko się cieszyć,że Kubuś apetytu nabiera.Szczypiorek dziś jutro może kulturysta
.My też z M do potężnych nie należymy(no ja teraz to ciut ponad normę mam tych kilosów ale mówią,że mi to sprzyja tylko nie moim stawom) ,a nasi chłopcy też takie łodygi w dzieciństwie byli ale wszędzie wleżć wszystko zobaczyć,a potem jak na siłownię zaczeli chodzić na judo,zapasy,boks ,pływanie to pod względem budowy zwłaszcza śp Zbysiu mógł zachwycać
.Więc czekamy aż Kuba zacznie robić pompki
.Zoyka to masz przechlapane tak dzień w dzień te pięterka (choć jest winda) przemierzać.Kłaczku więc zamówię coś na allegro dam do testowania chłopu i jak spasuje to i ja wolniutko poczytam ,a widzę,że tych książek autor napisał sporo więc jak spasuje ktoś zarobi ,a zwłaszcza poczta polska