reklama

Ciąża po 40

:eek::eek::eek::eek: mowę mi odebrało. nie rozumiem dlaczego windą można tylko na 5,9 i 11 :-( bo dla mnie jakieś totalnie obłakane i równie udana koncepcja jak ciemne kuchnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka logistyka pakowania z dzieckiem jest taka: jedna torba dla Was i trzy dla dziecięcia:-D A tak poważnie to pakujesz dwie zmiany wiecej ciuszków do przebrania jakby co. Zwiad co mozna kupić w pobliżu a co trzeba zabrać ze sobą, czy bedzie posciel czy nie bedzie, miseczki, butelki, podgrzewacze itp.
Twój blok projektował szaleniec :-D to coś w rodzaju galeriowca chyba.
Też mi się wydawało, że nie odmawia się bycia chrzestnym, a tym bardziej najbliższa rodzina... pomyliłam się bardzo ale mój szwagier to dziwny człowiek i nie obrażając nikogo typowy skąpy poznaniak :eek: Obcy człowiek więcej serca ma dla Wandy niż wujek, jedyny zresztą na świecie bo ja poza przyrodnią siostrą rodzeństwa nie posiadam.
Ollena
... biedronka bawi się zabawkami równo miesiąc. Przedtem bardzo bała się maty, skubała tylko kwiatki przyczepione do łózeczka i to były początki. Teraz łapie już wiszące zabawki i nawet próbuje sobie smoka do buzi wsadzić, malutkie grzechotki też pcha do dzioba. Ale taki skok rozwojowy to dopiero jak skończyła 3 miesiące.
Namówiłaś mnie i szukam na allegro Milenium na DVD :-D
Majuśka biedactwo Ty moje, odpoczniesz trochę na wyjezdzie sprzedajac na bezczela dziecię ojcu :-D

Ollena, cos wymysle nim zalicze wtorny analfabetyzm. Marzy mi sie opanowac na tyle czytanie po angielsku, zeby moc korzystac z ksiazek tutaj - mozna za grosze kupic z drugiej reki - ale to dluga droga.
Misia, Kuba wsuwa podwojne obiadki?? Gratuluje! To w takim razie chlopak nadrabia zaleglosci.
Florentyna, dokladnie - sa mozgi mniej interesujace niz ten. Tego wybitnie szkoda.
Azula, cokolwiek ze "Swiata Dysku". "Wolni ciutludzie", "Zlodziej czasu"... Cokolwiek z serii "Swiat Dysku".

Karol mial "dobra nocke"... Pobudka o 11:30 i marudzenie do 3:00. Troche pil, troche poplakiwal, troche drzemal... Po 3:00 zdecydowal sie na butle i poszedl spac.

Kłaczku w żłobie zjda jeden obiadek a w domu drugi. Bo zgodnie ze słowem pisanym powinien już zdjadać obiadek składający się z 2 dań a ponieważ to ok 40-50 dag więc na 2 razy. Czasem w domu zamiast słoiczka ziemniaczek i jajko + jakieś warzywo. Ale te nadrabiania nędznie wyglądają: 30 dag przez miesiać przytył :szok:

Uwielbiam kupy w trakcie jedzenie kaszki lyzeczką...

kaszka marchewkowo-jablkowa zaakceptowana :)

Misia, Anka - wysłałam Wam linka do galerii ze zdjęciami mojego bloku na PW, moze będzie łatwiej to sobie wyobrazić. To przed remontem. Teraz jest w terakocie, jest gadająca winda a właściwie dwie, sa domofony i inne pierdoły.

Ania - pakowanie Julki to nie lada wyzwanie. Jak jechaliśmy na plażę to jarek złapał nosidełko i mówi wychodzimy. Zdziwił się ze trzeba tyle rożnych rzeczy wziąć :D Myslał, ze wystarczy woda i mleko i pieluszka... hyhy

Obejrzałam i jestem pod wrażeniem obłędu architektonicznego.
Masz Aniu racje :-D jeden bagaż nasz - 3 Kubutka :-D no a ponieważ to było z dala od sklepów, sieciówek itd. ... (ponoć biedronka tam występuje ale nikt jej nie widział) to jedzenie na 4 dni + pampki + stosowne zapasy owego.

Cześć dziewczyny ja mam dziś coś niestrawionego tzn ponoć żołądek to drugi móżg i czuję się dziś tak jak przed klasówką z matmy(oj ciężko bywało:tak:)Takie ucisk chyba wiecie jak to jest.Misia to tylko się cieszyć,że Kubuś apetytu nabiera.Szczypiorek dziś jutro może kulturysta:-D.My też z M do potężnych nie należymy(no ja teraz to ciut ponad normę mam tych kilosów ale mówią,że mi to sprzyja tylko nie moim stawom) ,a nasi chłopcy też takie łodygi w dzieciństwie byli ale wszędzie wleżć wszystko zobaczyć,a potem jak na siłownię zaczeli chodzić na judo,zapasy,boks ,pływanie to pod względem budowy zwłaszcza śp Zbysiu mógł zachwycać:happy:.Więc czekamy aż Kuba zacznie robić pompki:tak:.Zoyka to masz przechlapane tak dzień w dzień te pięterka (choć jest winda) przemierzać.Kłaczku więc zamówię coś na allegro dam do testowania chłopu i jak spasuje to i ja wolniutko poczytam ,a widzę,że tych książek autor napisał sporo więc jak spasuje ktoś zarobi ,a zwłaszcza poczta polska:eek:

reklama
Zoyka - ja też chcę zdjęciua absurdu architektonicznego!!! Może się pocieszę trochę. Bo ja też mieszkam w absurdzie, tyle że osobistym.. Właśnie kombinuję jak przerobić schody w naszym domu - są strome i niebezpieczne. Wychodzi na to, że albo sensowne schody, albo drzwi wejściowe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry