reklama

Ciąża po 40

Zoyka to jest absurd architektoniczny w obłąkanym wydaniu, cudo rzadkiego gatunku i świadectwo niedorozwoju umysłowego architekta :-D Napawałam się widokiem chwil kilka i odebrało mi wzrok wraz z mową :-D
Azula nie chcę Cię martwić, ale to chyba te kanie siadły na żołądek bo jakby nie patrzeć są ciężkostrawne a Ty karmisz piersią i ciutkę inaczej przetwarza organizm produkty wpychane do brzucha.
Florka schody w domu są fajne, byleby nie były kręcone lub pod kątem 90*, to też świadczy o obłąkanym umyśle projektanta, chyba że budował dom dla samobójców :)) teraz można kupić super schodki z kilkoma zabiegami, które są tanie, samemu się montuje i bezpieczne w używaniu. Tylko polakierować jak się chce i gotowe. Patrzyłam na takowe- 1500 zł za komplet z dwoma zabiegami to cena niezwykle rozsądna.

Echh muszę się odstresować czekającym mnie tygodniem samotności i odrzuciłam "Dumę". "Odkupienie Althalusa" to rzecz lekka, śmieszna, bajka dla dorosłych o krainach nieistniejących :-D W sam raz na dół mariański, w jaki wpadłam około południa z przyczyn bliżej nieznanych :eek:

reklama
Aniu chyba nie te kanie one były w sobotę a wczoraj nic i nie o to chodzi,że coś boli czy gniecie w żołądku tylko o to uczucie jak na coś czekasz ,a sie tego boisz mówi się wtedy,że żołądek podchodzi pod gardło.W niedziele mamy chrzest Amelianki ,a w sobotę taki mój urodzinowy gril może to mnie stresuje :eek:.Kłaczku zamówiłam TRZY WIEDŹMY
STRAŻ! STRAŻ![ z tej serii świat dysku używane ,a drogie te knigi .Mam nadzieję ,że warto padło na te bo były w dwupaku ,a wysyłka tyle samo przy jednej jak i dwóch

Azula książki są w ogóle drogie. No a potem wszyscy zadziwieni, że siada czytelnictwo, że padają księgarnie. Biblioteki są tak sobie zaopatrywane bo nie ma kasy na nowości, a jak nie ma nowości to lud nie przychodzi bo ileż razy można czytać Janka Muzykanka. A jak nie ma czytelników to się zamyka biblioteki a przy okazji redukcja etatów jest :-) i można otworzyć sklep albo klub seniora czynny do 16 :-) nigdy nie widziałam aby ktoś tam był oprócz pracowników 4 :eek:

Ania nie musisz mówić, to że Kubutek jest mym pierwszym dzieciem to nie znmaczy że żyje na księżycu a chciałabym :-( Nie pamiętam jak był w podstawówce ale w liceum miałam książki po córce matki znajomej starszej ode mnie o ... min. 6 lat. A teraz ? masz bliźniaki w tej samej szkole a w róznych klasach i mogą miec różne podręczniki, poza tym po cholerę te ćwiczeniówki ?? nie mozna w zeszycie pisać ??

Kiedyś pisało się i rysowało w zeszycie, teraz musisz mieć zeszyty ćwiczeń i to co najmniej dwa na każde półrocze. Książki do angielskiego: 56 zł za komplet, w sumie około 400 zł na wyprawkę książkową nie wspominajac o zeszytach, piórnikach czy plecaku....

Aniu szukaj szukaj, chociaz ja od sasiada mam na pendrajwie, bo on sciaga intensywnie nowosci. Ogladalam w kinie i drugi raz w tv a teraz moze z mama jeszcze ogladne bo czeka na natchnienie ;)
Czekam wiec do 3 miesiaca a narazie sie nie marwtie ze Mia nie chwyta;)

Ja jutro kupuje siedzenie do wozenia Patryka na rowerze bo to g... koszykowe sie nie nadaje i zaraz to oznajmie tesciowi, ciekawam miny;)

Zoyka ciekawy blok masz...nie ma co.

Ksiazki kocham bardzo ale fakt, drogie... stwierdzilam ostatnio, ze pozyczam kazdemu a pasowaloby od kazdego po 5zl za pozyczenie brac i juz na nowe ksiazki by sie uzbieralo:) no chyba, ze ktos pozycza cos w zamian:)

reklama
Ollena ,a czy Tobie oddają ja już 5 razy się zastanowię komu porzyczam bo potem mam luki w domowej biblioteczce :szok:,a 5 zł to zapewne bym nawet starej nie kupiła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry