reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia ,a myślisz ,że ja mam lepiej bo Amelianka leży?:szok:Ona woła i potem muszę wysłuchiwać bo ona koniecznie musi opowiedzieć w swoim języku o czymś łącznie z momentami smutnymi kiedy prawie się chce rozpłakać albo z radosnymi okrzykami.I nie wiele da się zrobić jak czuwa jedynie gdy śpi .Ciesz się Kubutkiem bo każdy dzień to coś nowego i fascynującego.Ja mimo,że to nie moje pierwsze dziecko odkrywam odrębną fantastyczną osóbkę i porównuję z tsynami i stwierdzam,że niby dzieci musza się rozwijać tak samo to jednak każde jest inne,:-):tak::-D:happy:

Karol w chodziku poluje na koty.:-D Czyli jak w poblizu pojawia sie koci ogon, Karol probuje go zlapac. Odglosy jakie przy tym wydaje... No, okrzyki mysliwskie czlowieka pierwotnego/odglosy z filmow z Bruce Lee. Okazuje sie ze chlopak jak chce, to potrafi w konkretnym kierunku. Ciekawe, ze jak lezy to zaraz sie nudzi i ryczy, a w chodziku szwenda sie zadowolony...

Fakt, znaczenie w środku do głowy mi nie przyszło... biłam tylko nazwisko na pierwszej stronie bo niszczenie książek to świetokradztwo...
Wanda jak nie śpi, co się zdarza dość rzadko bo melodię do spania ma po braciach, to leży i gada non stop. Nie potrzebuje mojego towarzystwa:-D Sławne "Ody do..." to gadanie do zabawek i radosne gaworzenie do każdej interesującej rzeczy. Uwielbia rozmawiać ze mną, ale nie zawsze mam czas więc albo na macie opowiada grzechotkom swoje bajki albo kokietuje mnie w bujaczku gdy pracuję w domu :-D W sumie mam bardzo mało absorbujące dziecko :))

Dobry wieczór.

Flo - wysłałam Ci.

Misiu - przeczytałam. Co am otyłość do oglądanie TV przez noworodki ? Dziwne ...

Wiecie... wkurzyłam się tymi poceniami Julii do tego stopnia ,że zadzwoniłam do pediatry i byłam dzisiaj na wizycie. Nie było naszego,ale był inny równie dobry. Puściłam mu filmik z ekscesami które tu opisywałam o naprężaniu Julki . Faceta zamurowało. Nie wiedział co powiedzieć i zrobił głupią minę i nie wiedział co to jest. Powiedział ,ze na onanizm dziecięcy za wcześnie i jedyne co możemy robić to odwracać jej uwagę. Ręce mi opadły. Ona robi to przed każdym spaniem. Wygląda to tak, jak opisywałam:letarg, pocenie, sapanie, praca tłokowa nóżkami i miednicą. Dla mnie koszmar a Pediatra w sumie zignorował. Krostki na cipce to bakteryjne i dostała detreomycynę i lekko ma zaczerwienione w środku :dostała clotrimazolum.

Zoyka nie wiem co ma ale kolejny raz wyczytałam coś takiego. Nawet gdzieś widziałam badania na dzieciach oglądających TV w kilku grupach wiekowych - i telemaniacy są grubsi. a z drugiej storny jak mozna pozwolić ogladać dziecku lat 6-8 przez 15 godzin tv ??
Majuska może tu jest pies pogrzebany ? Sadzasz Packę przed tv i puszczasz bajki - moze to ją dodatkowo stymuluje i stąd te problemy ze spaniem ?

Misia - a jak można jeść jądra byka i psy ? ;-)
Też nie rozumiem. Z drugiej strony może byc tak ze rodziców nei ma w domu te 15-16 godzin albo dziecko ma TV w pokoju .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry