Zoyka to znalazłam na stronie która polecałaś :
Bardzo małe dzieci nie uczą się podczas oglądania telewizji - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
przyznam szczerze, że jedną ksiazkę pożyczyłam z przyjemnością i nie proszę o zwrot... jest to wojna polsko-ruska Masłowskiej :-)
Kłaczku Kubutek jest w ciągłym ruchu. Gdzie te czasy kiedy łeżał w rożku, na leżaczku itd. ... ale fajnie patrzeć jak sie rozwija.
Bardzo małe dzieci nie uczą się podczas oglądania telewizji - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
przyznam szczerze, że jedną ksiazkę pożyczyłam z przyjemnością i nie proszę o zwrot... jest to wojna polsko-ruska Masłowskiej :-)
Kłaczku Kubutek jest w ciągłym ruchu. Gdzie te czasy kiedy łeżał w rożku, na leżaczku itd. ... ale fajnie patrzeć jak sie rozwija.
Ona woła i potem muszę wysłuchiwać bo ona koniecznie musi opowiedzieć w swoim języku o czymś łącznie z momentami smutnymi kiedy prawie się chce rozpłakać albo z radosnymi okrzykami.I nie wiele da się zrobić jak czuwa jedynie gdy śpi .Ciesz się Kubutkiem bo każdy dzień to coś nowego i fascynującego.Ja mimo,że to nie moje pierwsze dziecko odkrywam odrębną fantastyczną osóbkę i porównuję z tsynami i stwierdzam,że niby dzieci musza się rozwijać tak samo to jednak każde jest inne,:-)