anka_d
Fanka BB :)
Asiu ściągnełam Cię chyba myślami chociaż po głowie kołatało się, że masz urlop. Uważaj na siebie i dużo odpoczywaj, bo to nie żarty z krwotokiem. Badania też wyjdą dobrze, nie martw się
Kłaczku miałam na myśli wydzieranie kartek a nie delikatne znaczenia. Zresztą swoją karierę zawodową zaczęłam jako introligator starych książek i naprawdę uwielbiałam tę pracę... To cudowne uczucie móc ożywiać stare woluminy i przywracać im pierwotną świetność
)
Dziś Wandzia odkryła hicior sezonu czyli słoiczek jabłkowo-bananowy. Ten z marchewką to sie chowa przy nowym smaku
) Jakbym jej nie wydzielała to chyba wszystko by pożarła na jedno posiedzenie
A łyżeczką zjada już rewelacyjnie, nic nie wycieka poza buziaka i język też słucha właścicielki
))
Kłaczku miałam na myśli wydzieranie kartek a nie delikatne znaczenia. Zresztą swoją karierę zawodową zaczęłam jako introligator starych książek i naprawdę uwielbiałam tę pracę... To cudowne uczucie móc ożywiać stare woluminy i przywracać im pierwotną świetność
Dziś Wandzia odkryła hicior sezonu czyli słoiczek jabłkowo-bananowy. Ten z marchewką to sie chowa przy nowym smaku
A łyżeczką zjada już rewelacyjnie, nic nie wycieka poza buziaka i język też słucha właścicielki
ojciec śpi... drewniany sorter kształtów wydaje faj niejsze dźwięki od fiszejszajsowego ślimaka z plastiku ... dom wariatów
Ollena zawsze lepiej lekarza się popytać.Kłaczku to masz w nowym domku zagospodarować sobie kącik na kilka worów kartofla
.A ja z bólami krzyżów bo malowałam sztachetki w ozdobnych płotkach przy kwiatkach oj i to dziwne bo jak M jest w pracy to dziecięcie bardzo rozmowne ,a jak on w domu to śpiąca królewna.Ze statystyki wynika,że jutro będę mieć gadulca
a mogły być dyby ale łaskawa jestem