Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
misia, Azula spytama ginki i ona mi powiedziala wszystko co wie. ja nie chce MIreny bo to hormonalne a u mnie hormony dzialaja jak plachta na byka.. wiec miedziana tylko. Ale znowu ja wiatropylna i boje sie wpadki
zagwozdka!
Hejka wieczorne...u nas pojawiła się jedna górna dwójka, druga dwójka i dwie jedynki są w natarciu, może jutro ujrzą światło dzienne:-) o dziwo dzidzi cały dzionek bardzo grzeczne było:-) po południu polazłam do fryzjera, obciachałam się na krótko i jestem szczęśliwa
Wyślę Ci swojej roboty Misiu a nie poczty polskiej, nie masz zaufania do mych umiejętności w kwestii słoiczków?
Kajdanki z puszkiem to me marzenie... 25 stycznia mam urodziny i zycze sobie taki prezent Puszek zostawię by nim łaskotać nosek biedronki a kajdanki użyję w perwersyjnym seksie z mym mężem Porąbało mnie do końca, to wpływ octu na organizm człowieka ))
Anko TY perwersje Ci tylko w głowie nie wiem czy to wpływ octu czy księżyca
Zapamiętam ma być rószoffy puszek czy w jakis wzór zwierzęcy ?
Któraś jeszcze ? w hurcie taniej wyjdzie Majuska może dlatego jest taka nieznośna ? Toż to boli ją :-( I jak się czujesz w nowej (?) fryzurze ??
Ollena przecież tabletki są przeróżne na pewno cos Ci dopasuje albo skorzystaj z propozycji Misi czyli szklanka wody zamiast .Majuska to znaczy,że musi Ci być do twarzy w króciutkich włosachja teraz też wolę krócej bo mniej roboty ,a w sumie mi do twarzy
Księzyca nie ma Misiu :-( to musi być ocet... oczadziałam do końca nad słojami i głupoty mi w głowie mimo weekendowej wizyty małża. Libido mi skacze jak opętane
Puszek poproszę ruszoffy.... pasuje do noska żmijki a kajdanki chciałabym z łancuszkiem o drobnych oczkach, kobiece takie Majuska i jak Ci w nowym fryzie poza szczęściem? W sumie i tak najważniejsze że zęby się pokazały i Paćka w miarę, w miarę... )
no dobra Anko TY puszek ruszoffy ale nadal czekam na zapisy bo licze na jakies rabaciki przy większym zamówieniu albo jakieś gratisiki np szklanka na wodę stojak na laskę .