reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny, prosze o kciuki dobre mysli... Wrocilsmy ze szpitala - od rana troche krwawie - w szpitalu pobrali krew, zmierzyli cisnienie i wyznaczyli termin scanu na piatek. W sumie jesli to poronienie to do piatku bedzie pewnie po wszystkim... Koszmarnie sie boje. Do tej pory plamienie/krwawienie to byl koniec ciazy.

reklama
Kłaczek trzymam kciuki i wysyłam same pozytywne myśli do Ciebie. Do piatku postaraj się odpoczywać i zwalić na Rajmunda większość obowiązków w domu. MUSI być dobrze!

Coś ten sierpien dla 3/4 z nas zaczął się paskudnie:(((

Rajmund zwolnil sie dzis z pracy (wydzwonilam go), teraz polecial zalatwic wolne na jutro tez, zostawil mi Karola spiacego bo na zaklad z dzieckiem go nie wpuszcza. Weekend ma wolny z grafiku - mielismy w planie pakowanie tego, czego ja nie ogarniam, czyli jego szpejow i wszelkiej rupieciarni ktora nie nalezy do mojego pola dzialania. Cos mi sie wydaje ze z pakowania g... wyjdzie bo albo bede lezec plackiem liczac na cud, albo bede miala forme nalesnika po proronieniu. Wkurza mnie bezsilnosc - moge tylko czekac i bac sie, sprawdzac czy sie nie rozkreca. Nawet nie wiem na czym stoimy...

Kłaczku MUSI BYĆ dobrze. Odpoczywaj, leż, odpoczywaj !!
Katrina tak myślałam, że masz konkurencje dużą do kompa :-D
Zoyka pisz, żale i smutki wylej - lepiej tu niż masz napierniczać Jarka czy Jule.
Anka jeszcze parę dni i się wtulisz. Ale masz racje sierpień się zaczął nie za dobrze.
Majuska wiem co masz na myśli i łaczę się z Wami w cierpieniach.

Ostatnia edycja:
Kłaczek możesz tylko spokojnie leżeć i starać się nie denerwować. Nic innego zrobić nie można i dobrze że Rajmund będzie miał wolny dzień. Pakowanie zostaw chłopu, poradzi sobie sam doskonale.
Zoyka przepraszam bo za dużo dziś mialam paskudnych spraw, ale Misia ma rację... tutaj się wyżalisz i wyrzucisz z siebie smutki bez obciązania tym Julki. Humor mamy zawsze ma wpływ na dziecko

Leze... chlopina moj heroicznie podjal probe przewiniecia latorosli, ktora walnela kupala lezac na brzuszku - obsral sie po pepek.:-D Kilka prob nawet, co odchylil pieluche to ja zakrywal. W efekcie wolalam sprzatnac po synku kupala niz kupala i pawia po obu panach.

oj w takich chwilach doceniam swą wyrodność :-D
Panowie szaleją w kąpieli ... pisk radości ... fajnie jest być dzieckiem :-)
a Ty Kłaczku leżakuj :-) Pawia też by Rajmund posprzątał.

Kłaczku trzymaj się. To nie musi oznaczać niczego złego, pamiętaj !
Wiesz, że u mnie półtora tygodnia poleciało sporo krwi.... i dalej było okej.
Trzymam kciuki, bierzesz jakąś luteinę czy coś w ten deseń ???
Odpoczywaj.

reklama
witajcie

Chłopaki poszli z Alinka na rowerek, to mam na chwilkę kompa tylko dla siebie, o ile Kubula da ma poczytać i popisać.

Kłaczek - trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!! Ty się nie stresuj i odpoczywaj!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry