reklama

Ciąża po 40

klaczku trzymam kciuki!!!!!!!!! Bedzie dobrze!
Serio nie macie tam poslkiego gina zeby prywatnie isc? U nas na peczki, pod nosem mam wrecz. To by CI wyjasnilo sprawe.

MOja dzis caly dzien grzeczniutka :-) Teraz lezy i gada do karuzelki:-)

Aniu do weekendu jeszcze 2 dni i znowu bedziecie razem:-) Daleko masz do domu?

Ostatnia edycja:
reklama
Leze, misiu. Moja wyrodnosc tez ma sie niele. Rajmund bawi sie teraz z malym na lozku obok mnie i twierdzi ze maly mu sie nudzic nie daje...:-D Czemus mnie to nie zaskakuje.
Asia, to nie ma luteiny, nie ma podtrzymania, nie ma gina. Jesli na scanie wyjdzie ze dzidziol ok, to bede prula ryja o cyclogest. A co do krwawienia - u mnie dwa razy bylo i dwa razy oznaczalo jedno.

...i chyba teraz tez... pojawily sie drobne skrzepy. MIalas tak?

Ollena, nie mamy. W googlach szukalam, nie znalazlam.

Kłaczek jest taka strona lodynek.net tam są rózne ogłoszenia i nie dotyczą tylko Londynu. Poszukaj, może znajdziesz polskiego gina.
Ollena do Wrocławia mam 45 km, ale tutaj też jest mój dom:-D, tam jest nasze mieszkanie. Tylko to za daleko dla Roberta żeby codziennie dojeżdżał do pracy do wrocka. Wiem, że dwa dni ale tym razem ma pracująca sobotę i zobaczymy się dopiero wieczorem... dlatego między innymi mi źle na świecie.

Wandzi śpi, pewnie już do rana:-D Dała mi trochę popalić i optuję za zębami z brzuchem co dało mieszankę piorunującą wykańczającą matkę do cna. Zaraz padam w poduszki i będę się cieszyć spokojem i ciszą :)))

klaczku bezsensu... jednak ja luteine mam w domowej apteczce w razie W od zawsze..chocby po to gdyby mi sie @ dlugo spozniala. Warto miec jak sama widzisz... oby nie sprawdzily sie Twoje przypuszczenia!

Aniu ja wiem, ze tam tez Twoj dom ale pytam jak daleko mieszkanie bo zawsze w razie wioelkiej tesknoty mozna spakowac Wandzie i podjechac do meza chocby na jeden dzionek/wieczorek;-)
No ale w sobote bedziecie miec fajny wieczorek!

Dobry wieczór,

Kłaczek - trzymam za Ciebie kciuki. Odpoczywaj.

Dzisiaj Julka dostała pierwszą porcję kaszki manny czy rozpoczęłam podawanie glutenu. Dostała tez pierwszy słoiczek 5+ ( jarzynki z królikiem). Smakowało :)

Dostała wczoraj wysypki na piersiach i na karku. Dzwoniłam do Pediatry bo pomyślałam z,e to od detreomycyny lub Clotrimazolu. Lekarz powiedział,że wątpliwe ze to od leków i na pewno od czegoś innego. Kupiłam wapno dla dzieci i dałam.

Dziewczyny dzięki za dobre słowa. Nie ma o czym pisać. Po prostu wiadomości o 19 są święte i jak się Panu i władcy zagłuszy to jest awantura. Wczoraj an wiadomościach przymierzałam Julce nowe ubranka i ta się rozdarła. I J tak się wkurzył ze mi wyłączył internet z komentarzem z,e jak on nie moze wiadomości obejrzeć to ja nie będę mogla na FB wejść. Agresja jak cholera ,w takich sytuacjach jestem taka i owaka, uzależniona od je..go baby boom i Facebooka etc. A ze ja tez potrafię wiązankę puścić to się pokłóciliśmy. Mi oczywiście łezki poleciały. W nocy spać nie mogłam. Rano mi się oczy znowu zaszkliły a on od rana jakby się nic nie stało.

Zoyka widze, ze nie tylko u mnie takie akcje :(
Ale powiem Ci, ze dzieci to koduja od razu, wczoraj Patryk babci powiedzial, ze mama placze w pokoju jak tata na nia krzyczy. Jak mu powiedzialam, ze juz nigdy nie bede plakac i nie bedziemy sie klocic to mi powiedzial, ze pzeciez jak wrocimy do Irlandii to tatus znowu bedzie na Ciebie krzyczal... zle mi z tym, ze on duzo slyszy:( ale to najczesciej moja wina bo ja musze wiele rzeczy wyjasnic tu i teraz i tak sie zaczyna..

A J. pewnie Cie przeprosi choc wiem ze to nie zalatwia sprawy.

A co do glutenu to wywal kasze panne zapychacz niepotrzebny i kup pelnoziarniste kaszki Bobovity lub Nestle.

Olena - kupiłam taką kaszkę :

Kaszka mleczna manna

dodaję łyżeczkę dziennie do kaszki bezglutenowej.

J. nie przeprosi.nigdy nie przeprasza. Powtórka była podczas gdy karmił dziecko. Przerwał karmienie , prawie rzucił dzieckiem i leciał aby odłączyć mi ponownie net. Chore. Emocje biorą górę i mam ochotę go wtedy zatłuc.

Zoyka przeczytałam 2 x Twego posta i nadal nie rozumiem :-( bo że co? że jak odłączył Ci net ? jakby mój pan mąz tak zrobił to zostałby kaleką :-) Mój mąz podniósł głos na mnie 2 razy przez 20 lat. Za kazdym razem były potem przeprosiny itd. co to znaczy że facet nie mówi: przepraszam ? Skoro uraził moje uczucia, spowodował wyciek łzawy to znaczy, że ma mnie przeprosić i już. Dziecko jest ważniejsze od netu, wiadomości o 19 i Gwiezdnych wojen.
Ollena kasza manna jest bezpieczna o tyle, że podajac ją sprawdzamy reakcje na gluten, pełnoziarniste są z kilku zbóż i może się okazać że ma alergie np po owsie a nie po samym glutenie. Także bezpiecznej najpierw manna potem cała reszta. Zresztą Kubutek miał po tej kaszce z Nestle jakieś jazdy i szpinakowe kupiszony :-( a po mannie nic takiego się nie działo.
Zoyka nie wprowadzaj dwóch produktów jednocześnie, odczkaj dwa - trzy dni. Może ta wysypka to alergia na proszek, płyn lub jakieś jedzonko ? co dawłałaś jej nowego do jedzenia przez ostatie 2-3 dni?
Zadzwoniła znajoma, wpadłyśmy do jej znajomej i przytargałam cały wór autek dla Kubutka :-D + jakieś koszulki ze spidermanem :baffled: a potem poszłyśmy na piwo. Teraz m. spi a ja czekam że się poddusi mięcho na jutrzejszy obiadek.

Misia - jedyne co przychodzi mi do głowy to to,że wyprałam kocyki na których bruka w Kokosalu bo mi się "dzidziuś " skończył.

A odnośnie J. Nie przeprasza a ja nawet nie będę do tego wracała bo znam reakcję. Uzna że to moja wina bo rozwścieczyłam dziecko aby on nie mógł obejrzeć wiadomości. Jak przekonać, że zranił ? Nie da się. On zawsze uznaje ze łzy kobiece służą do manipulowania itd. Nie będę przecież się z nim biła. Jeśli walnę - odda. Taki typ. Uważa ze kobiety wcale nie są słabszą płcią. Czuję się w tym bezsilna....

Proboszcz się nie zgodził na dwie chrzestne ale zaproponował aby była jedna osoba. I na 99,9 % zdecydujemy się na moją koleżankę Izę.

reklama
Zoyka a gdzie jest zapis że nie moą być dwie kobiety ? albo dwóch facetów ?
ja płaczę bardzo albo to bardzo rzadko i musze mieć POWÓD. Nie mówiłaś nigdy jarkowi,ze jego zachowanie Cię rani ? powoduje smutek Twej duszy ?
a nie jadła nic nowego ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry